Beyaz Eşya

Retro severlere Vestel’den 2’li ürün alımına 750 TL indirim fırsatı. İşte 22 Eylül 2022 Vestel fiyat listesi

Vestel’in beyaz eşya serisine uyguladığı retro akımı canlı renkleri ve Vestel kalitesiyle tüketicilerin dikkatini çekiyor. Pastel renklerde üretilen retro ailesinde çift ve tek kapılı buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, kahve makinesi ve su ısıtıcısı gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca retro ailesinde ik Kırmızı, siyah, bej, bordo, düş mavisi gibi renklerde satışa sunulan buzdolaplarında, ekran koruma modu, hareket kolaylığı sağlayan tekerlekler, otomatik sıcaklık kontrolü, taze hava teknolojisi, çok yönlü soğutma sistemi gibi özellikler mevcut

Retro ailesinde en çok tercih edilen ürünlerin başında buzdolabı geliyor. Kırmızı, siyah, bej, bordo, düş mavisi gibi renklerde satışa sunulan buzdolaplarında, ekran koruma modu, hareket kolaylığı sağlayan tekerlekler, otomatik sıcaklık kontrolü, taze hava teknolojisi, çok yönlü soğutma sistemi gibi özellikler mevcut.

https://www.vestel.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 22 Eylül 2022 tarihinde saat 03.13'de  yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 33 kuruş, euro 18 lira 05 kuruş, altının gramı ise 986 lira 61 kuruş değerindedir.

Vestel buzdolaplarında görülmemiş fırsat! Tam 750 TL indirim! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel televizyonlarda büyük fırsat! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vestellendiren günler indirimi için son gün! Vestel ankastre set 19 Eylül 2022 fiyat listesi…