02 / 05 / 2024

Reysaş GYO, ilk yarıya ilişkin raporlarını yayınladı!

Reysaş GYO, ilk yarıya ilişkin raporlarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi; 1 Ocak- 30 Haziran 2011 tarihlerine ilişkin finansal tabloları, bağımsız inceleme raporunu, faaliyet raporlarını ve finansal raporlarını yayınladı...



 Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU

REYSAşž GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM şžİRKETİ
YÖNETİM KURULUNA;

Giriş

REYSAşž GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM şžİRKETİ' nin ekte yer alan 30 Haziran 2011 tarihli bilançosu, aynı tarihte sona eren altı aylık döneme ait gelir tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akım tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özeti ile dipnotları tarafımızca incelenmiştir. İşletme yönetiminin sorumluluğu, söz konusu ara dönem finansal tablolarının Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan finansal raporlama standartlarına uygun olarak hazırlanması ve dürüst bir şekilde sunumudur. Bizim sorumluluğumuz bu ara dönem finansal tabloların incelenmesine ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır.

İncelemenin Kapsamı

İncelememiz Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan bağımsız denetim standartları düzenlemelerine uygun olarak yapılmıştır. Ara dönem finansal tabloların incelenmesi, ağırlıklı olarak finansal raporlama sürecinden sorumlu kişilerden bilgi toplanması, analitik inceleme ve diğer inceleme tekniklerinin uygulanmasını kapsamaktadır. Bu incelemenin kapsamı Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan bağımsız denetim standartları çerçevesinde yapılan bağımsız denetim çalışmasına göre daha dar olduğundan, inceleme, bağımsız denetimde farkında olunması gereken tüm önemli hususları ortaya çıkarabilme konusunda güvence sağlamaz. Dolayısıyla, incelememiz sonucunda bir bağımsız denetim görüşü açıklanmamıştır.

Sonuç

İncelememiz sonucunda, ara dönem finansal tablolarının, REYSAşž GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM şžİRKETİ' nin 30 Haziran 2011 tarihi itibariyle finansal pozisyonunu, altı aylık döneme ilişkin finansal performansını ve nakit akımlarını, Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan finansal raporlama standartları çerçevesinde doğru ve dürüst bir biçimde yansıtmadığı konusunda herhangi bir hususa rastlanılmamıştır.


Sonucu Etkilemeyen Dikkat çekilmek İstenen Husus

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi' nin 31.12.2010 tarihi itibariyle sona eren hesap dönemine ilişkin finansal tablolarının bağımsız denetimi başka bir bağımsız denetim şirketi tarafından gerçekleştirilmiş olup, ekteki 31.12.2010 tarihli finansal tabloların açılış bakiyelerini oluşturan ve karşılaştırma amaçlı olarak sunulan bilgiler söz konusu bağımsız denetim şirketinin 08.03.2011 tarihli olumlu görüş bildirilmiş olan bağımsız denetim raporlarına dayanmaktadır. Önceki dönem finansal tabloları üzerinde gerekli görülen ve Not: 41' de açıklanan bir takım düzeltmeler yapılmıştır.

(İstanbul, 25 Ağustos 2011)

GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜşžAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM HİZMETLERİ A.şž.
An Independent Member of BAKER TILLY INTERNATIONAL

Dr. Hakkı DEDE
Sorumlu Ortak Başdenetçi

Bağımsız inceleme raporu için tıklayınızFaaliyet raporu için tıklayınızDetaylı sorumluluk beyanı için tıklayınız

Geri Dön