28 / 04 / 2024

Reysaş Tuzla Aydınlı ihale sonucu bildirimini yayınladı!

Reysaş Tuzla Aydınlı ihale sonucu bildirimini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı ihale sonucu bildirimini yayınladı...



Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Köyü'nde bulunan 151 Ada 1-2 ve 3 nolu parsellerdeki toplam  85.838,27 m2 yüzölçümlü gayrimenkulün bir bütün halinde özelleştirilmesi için T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından açılan ihaleye teklif verildiği ve  şirketimizin T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 25/12/2013 tarihinde yapılacak olan 1.tur ve nihai pazarlık görüşmelerine davet edildiği 20/12/2013 tarihinde duyurulmuştu.


25/12/2013 tarihinde yapılan 1.tur ve nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda, söz konusu gayrimenkul için T.C.Başbakanlık Ö.İ.B.tarafından tespit edilen muhammen bedelin altında kalmasına rağmen, ihaleye katılanlar arasında en yüksek tutarlı teklif şirketimiz tarafından verilmiş ise de sözkonusu ihale T.C.Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından sonuçlandırılmamış olup, teminat mektubumuz iade edilmiştir.  


Kamuoyunun bilgilerine sunarız.



Geri Dön