02 / 05 / 2024

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.



Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç METAL Birincil formdaki demir dışı metallerin toptan ticareti - kütük, blok, granül, toz, pelet, levha, bar, çubuk, profil vb. formlarda (alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. dahil, altın, gümüş ve platin hariç vb. ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil vb. LOJİSTİK Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç vb. GIDA Süt ürünleri toptan ticareti (işlenmiş süt, süt tozu, yoğurt, peynir, kaymak, tereyağ vb.


Geri Dön