28 / 04 / 2024

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Reyting rekortmeni dizilerin çekildiği mekanlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen o dizilerin nerede çekildiğini sizler için araştırdık. Peki reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor? İşte gündemden düşmeyen o dizilerin çekildiği mekanlar...



Reyting rekortmeni dizilerin çekildiği mekanlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen o dizilerin nerede çekildiğini sizler için araştırdık. Gündemden düşmeyen o diziler bakın nerelerde çekiliyor?

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor?

Perşembe akşamları yayınlanan reytinglerde birinciliğe oynayan Camdaki Kız, kısa zamanda ilgi toplayan dizilerden oldu. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi ünlü isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin nerede çekildiği de merak ediliyor. 

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız dizisi Esra Umur Yalısı'nda çekiliyor. Dizinin ilk tanıtım çekimleri Taksim İstiklal Caddesi’nde yapıldı. 

Nalan karakterinin yaşadığı yalı, deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. O yalı, İstanbul Beykoz Kanlıca’da yer alıyor. Denize sıfır konumuyla dikkat çeken yalının manzarasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de bulunuyor. 

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor?

Salı günleri yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden beri beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı, reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı'nın nerede çekildiği merak konusu oldu. Dizide; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi ünlü isimler rol alıyor.

Peki sahnelerinin çoğunlukla apartman içerisinde geçtiği Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor?

İlgiyle izlenen dizi Masumlar Apartmanı, İstanbul'un merkezinde çekiliyor. Dizinin çekimleri İstanbul’un otantik ilçesi Balat ve Beyoğlu’nda gerçekleştiriliyor. 

Masumlar Apartmanı ise; daha öncede dizilere ev sahipliği yapan Beyoğlu Asmalı  Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer alıyor.

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Kırmızı Oda dizisi nerede çekiliyor?

Cuma günleri yayınlanan ve reytingleri alt üst eden, OGM Pictures imzasına sahip Kırmızı Oda dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Dizinin yönetmenliğini Cem Karcı üstleniyor. Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlanan dizinin senaryosunu da Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme aldı. 

Kırmızı Oda dizisinin sevenleri dizinin nerede çekildiğini ve kliniğin nerede olduğunu merak ediyor. Peki Kırmızı Oda nerede çekiliyor?

İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekimleri yapılan dizide mekanlar genel olarak Beykoz, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde yer alıyor. Bunun yanı sıra, Ortaköy, Çamlıca Tepesi ve Şile sahillerinde de çekimler yapılıyor. 

Peki dizide Binnur Kaya'nın yani 'Doktor Hanım'ın kliniği nerede?

İzleyiciler en çok bu sorunun cevabını merak ediyor. Klinik çekimleri, birçok dizi platosunun bulunduğu Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapılıyor. 

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor?

Cumartesi günleri yayınlanan NGM imzalı Kardeşlerim dizisi, yayınlandığı günden beri ilgi odağı oldu. Yayın hayatına yeni başlayan dizi, reytinglerde üst sırada yer almayı başardı. Peki Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor? 

İzleyiciler tarafından merakla beklenen ve ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizisinde anne ve babası hayatını kaybeden 4 kardeşin birbirlerine tutunması ve verdikleri hayat mücadelesi anlatılıyor. Dizide Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Simge Selçuk, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak gibi oyuncular yer alıyor. 

Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kardeşlerim dizisi İstanbul Fatih'te çekiliyor. Birçok ilçede de çekimlerin gerçekleştirildiği dizideki kardeşlerin ailesiyle yaşadığı ev Balat'ta bulunuyor. 

Balat'taki bu ev daha önce Canevim dizisinde de kullanılmıştı.

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz'in yapımcılığını Med Yapım üstlendi.

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen ve yeni bölümleri merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Peki Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor? 

Sadakatsiz dizisinin ilk bölümleri Tekirdağ Süleymanpaşa’da çekildi. Çekimler Barlar Sokağı'nda yapıldı. Sadakatsiz dizisinin İstanbul çekimlerinin ise Beykoz ilçesinde ve Kız Kulesi açıklarında yapıldığı belirtiliyor. 

Reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran dizide, Melis Sezen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu gibi ünlü isimler de rol alıyor.

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Atiye dizisi nerede çekiliyor?

Netflix'in 2'inci Türk dizisi olan ve ilk sezonuyla izlenme rekorları kıran Atiye dizisinin başrolünde Beren Saat ile Mehmet Günsür yer alıyor. 

İlk sezonu bütün ses getiren Atiye dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. İzleyiciler tarafından ilgiyle izlenen Atiye 27 Aralık 2019 tarihinde yayın hayatına başladı. Dizide Atiye rolünü Beren Saat oynuyor.

Çekimlerinin Mart 2019'da başladığı Atiye dizisi nerede çekiliyor? İşte o sorunun yanıtı...

Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik bağlantının konu alındığı dizinin nerede çekildiği araştırılıyor. Atiye'nin çekimleri İstanbul, Göbeklitepe ve Nemrut Dağı gibi farklı yerlerde yapıldı. 

İlk sezonu yayınlanır yayınlanmaz bomba etkisi yaratan ve Türkiye'de birçok kişi tarafından izlenen Atiye dizisi İstanbul'dan Anadolu'ya uzanıyor.

Reyting rekortmeni diziler nerede çekiliyor?

Çukur dizisi nerede çekildi?

Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran, ilgiyle izlenen ve her bölümüyle sosyal medyada gündem olan Çukur dizisi pazartesi günleri yayınlanıyordu.

Çukur dizisi, geçtimiz günlerde final yaptı. Dizinin final bölümü reytinglerde 1'inci oldu. 

Diziyle ilgili her şey merak ediliyor. En çok merak edilen de dizinin nerede çekildiği. Yamaç Koçovalı karakteriyle ön plana çıkan dizinin çekimlerinin yapıldığı alana giderek birçok insan fotoğraf çektirdi.

Peki Çukur dizisi nerede çekildi? İşte reyting rekortmeni dizinin çekildiği yerler...

Çukur dizisi İstanbul'un eski semtlerinden olan Fener Balat'ta çekiliyor. Tarihi Yarımada'da rengarenk evlerin bulunduğu ve birçok kişi tarafından fotoğraf çekilme amacıyla gidilen Balat semti Çukur dizinin merkezi oldu. 

Çukur dizisinin ilk bölümleri yurt dışında çekildi. Aynı zamanda Tarlabaşı Bulvarı'nın da kullanıldığı bölümler oldu. 

Pazartesi günlerinin merakla beklenen dizi Çukur dizisinde, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Burak Sergen, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Kadir Çermik gibi oyuncular rol aldı.

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön