30 / 04 / 2024

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!


Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ayşe Şimşek tarafından Kuruldu.



Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ayşe Şimşek tarafından Kuruldu.

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Konusu:

A-) İnşaat a-) Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yeraltı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu, kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, okul, toplu konut, hastane, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi vb. inşaatları taahhüt eder ve yapar. b-) Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletmek, bakım ve onarımını yapmak. Her türlü zeminde kazı hafriyat nakliyat yapmak yaptırmak her türlü maden arama bulunacak rezervlerin işletilmesi tasnif işletmelerin ithalat ihracatını ve pazarlamasını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve soğutma teknolojileri ve alternatif su elde etme teknolojileri geliştirilmesi, tesisler kurulması, projelendirme ve işletilmesi personel istihdam islerini yapmak. c-) Her türlü inşaat taahhüt isleri: konut, işyeri ,ticarethane, fabrikalar park ve bahçe düzenlenmeleri ve turistlik tesisler, tatil köyleri otel motel pansiyon okul spor park alanları inşa etmek. Her türlü tamamlanmış bina... ve şirketin ana sözleşmesinde yazılı diğer hususlar.


Geri Dön