29 / 04 / 2024

Rings İstanbul’da satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren açık!

Rings İstanbul’da satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren açık!

Teslimlerinin geçtiğimiz günlerde yapıldığı ve Anadolu Yakası Sancaktepe'de Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren tatil boyunca ziyaret edilebilecek...



Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’da son evlerin satışına devam ediliyor. Mayıs ayı itibariyle ev teslimlerinin başladığı ve şimdiye kadar 200’den fazla evin sahibine teslim edildiği Rings İstanbul’da, satış ofisi bayramın 2’inci gününden itibaren açık olacak.


Her zevke hitap eden farklı tip ve metrekarelerde evlerin mevcut olduğu Rings İstanbul’da; kalan sınırlı sayıdaki evlerden birine sahibi olmak isteyenlere, hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. 


Kampanya kapsamında Rings İstanbul sakini olmak isteyenlere, yüzde 1 peşinat ve cazip oranlarla kredi imkânı sunuluyor. Daire bedelinin yüzde 30’u ise 24 ay sonra vade farksız ödenebiliyor.  


Bahçeli bir eve sahip olmak isteyenler ise, yeni satışa sunulan ve sınırlı sayıdaki bahçe dubleksleri için uygun ödeme fırsatlarından faydalanabiliyor.  


Evler hemen teslim

   

Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerinde yükselen Rings İstanbul’da, son teknolojilerle donatılan tüm evler hemen teslim ediliyor. 


Telefon: 444 86 00 

Web: www.ringsistanbul.com 


Geri Dön