29 / 04 / 2024

Rixos Hotels, Kazakistan'ın en iyi oteli seçildi!

Rixos Hotels, Kazakistan'ın en iyi oteli seçildi!

Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin œOscar"ları olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödülleri  Asya töreninde Rixos"un iki oteli ˜˜Kazakistan"ın En İyi Oteli"" ve ˜˜Kazakistan"ın En İyi İş Oteli"" seçildi



Hindistan"ın Delhi şehrinde 14 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşen 17 . Dünya Seyahat Ödülleri Asya ödül töreninde Rixos Hotels,   Asya bölgesindeki otellerinden Rixos President Astana ile ˜˜Kazakistan"ın En İyi Oteli"" ve Rixos Almaty ile ˜˜Kazakistan"ın En İyi İş Oteli"" ödüllerine layık görüldü.

Asya kıtasının önde gelen seyahat şirketleri, acentaları ve destinasyonlar ˜En İyi" ünvanını kazanmak üzere yarıştıkları geceye bölgenin turizm otoriteleri, CEO"ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, devlet bakanları, turizm departmanları ve destinasyonların başkanları, sektörünün önde gelenleri ve ünlüler katıldı.Bu önemli organizasyonun gerçekleşmesinde rol oynayan seyahat sektörü yetkilileri  dört ay boyunca elektronik posta yolu ile bu yarışma için oy kullandılar.

1 Ekim 2010 tarihinde Antalya"da Rixos Premium Belek"te gerçekleşen Avrupa Dünya Seyahat Ödülleri gecesinde de Rixos Hotels, yüzlerce otelin arasından œAvrupa"nın En İyi Otel Markası seçillirken ; Rixos Premium Belek ve Rixos Premium Bodrum œAkdeniz"in En iyi Oteli , Rixos Libertas Dubrovnik œAvrupa"nın En iyi Casino Oteli seçilirken aynı zamanda Rixos Sungate œAvrupa'nın En İyi Toplantı ve Konferans Resort Oteli ödüllerini kazanmışlardı.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Rixos"a Asya"da iki turizm Oscar"ı birden  

Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin ˜Oscarları" olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödülleri Asya töreninde Rixos"un iki oteli ˜Kazakistan"ın En İyi Oteli" ve ˜Kazakistan"ın En İyi İş Oteli" seçildi.

Hindistan"ın Delhi şehrinde 14 Ekim"de yapılan 17. Dünya Seyahat Ödülleri Asya ödül töreninde Rixos Hotels, Asya bölgesindeki otellerinden Rixos President Astana ile ˜Kazakistan"ın En İyi Oteli" ve Rixos Almaty ile ˜Kazakistan"ın En İyi İş Oteli" ödüllerine layık görüldü.

EN İYİLER YARIşžTI

Asya kıtasının önde gelen seyahat şirketleri, acentaları ve destinasyonlarının ˜En İyi" unvanını kazanmak üzere yarıştıkları geceye bölgenin turizm otoriteleri, CEO"ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, devlet bakanları, turizm departmanları ve destinasyonların başkanları, sektörünün önde gelenleri ve ünlüler katıldı. Bu önemli organizasyonun gerçekleşmesinde rol oynayan seyahat sektörü yetkilileri dört ay boyunca elektronik posta yolu ile bu yarışma için oy kullandılar.
Star


Geri Dön