Genel

Rixos Kozyatağı Executive Apartments'ta 295 bin dolara!

Rixos Executive Apartments, ev, ofis veya ev-ofis olarak belirlendi. Adalar manzarasına karşı konumlanan Rixos Executive Apartmentsdaki ev ve ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlıyor...

Rixos, Taksim ve Bomontideki projelerinin ardından Anadolu Yakasına geçerek Kozyatağında yeni bir projeyi hayata geçirdi. Kozyatağına konumlanan Rixos Executive Apartments, ev, ofis veya ev-ofis olarak belirlendi.

Dünyadaki Executive Apartment uygulamasının Türkiyedeki ilk örneğini hayata geçiren Rixos, Anadolu Yakasının en önemli finans, iş ve yaşam merkezi olan Kozyatağında konumlanıyor.

Lüks markalı rezidans projelerinden sunduğu zengin hizmet yelpazesiyle farklılaşan  Rixos Executive Apartments, 1+1, 78, 88, 90 metrekarelik 2+1 ve 96 ile 142 metrekare penthouse olmak üzere toplam 370 daireden oluşuyor. Adalar manzarasına karşı konumlanan Rixos Executive Apartmentsdaki ev ve ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlıyor.

İlk 9 katı sadece ofislere ayrılan 30 katlı Rixos Executive Apartmentsın mimari tasarımı akıllı bina konseptiyle Tansel Sönmezer tarafından gerçekleştirildi. STC İnşaat ve Albaraka Türk tarafından hayata geçirilen projede yaşam Temmuz itibariyle başlayacak. Daire ve ofisler mal sahipleri tarafından kullanabileceği gibi Rixos güvencesi altında kiraya verilerek karlı bir yatırıma da dönüştürebilecek.

Rixos Executive Apartments, ofis, daire, sosyal alanlar ve mağazalar gibi farklı kullanım alanlarıyla her türlü ihtiyacı karşılamak üzere dizayn edildi. Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi. Rixos Executive Apartments sakinleri, resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetlerden doğrudan faydalanabiliyor. Ayrıca tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplantı odaları, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor. Ayrıca Rixos Executive Apartmentsın giriş katında yer alan konsept çarşıda ünlü markaların yer aldığı seçkin mağazalar ve uluslararası lezzetlerin sunulacağı restoran ve kafeler de yer alacak.


Kübra Genç/Emlakkulisi.com