Konut

Rixos Premium Bodrum yeniden yaratıldı!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi oluyor

Baştan başa yeniden yaratılan Rixos Premium Bodrum, misafirlerine oda konaklamasının yanında çeşitli villa seçenekleri de sunarak kusursuz hizmet anlayışını benzersiz atmosferiyle birleştiriyor.

Çam ağaçlarıyla çevrili büyüleyici bir atmosfer üzerine kurulu Rixos Premium Bodrum, 9 farklı Konaklama seçeneği ile misafirlerine kendilerini özel hissedebilecekleri bir tatil sunuyor.  Kusursuz hizmet anlayışıyla yüksek kaliteli servis veren Rixos Premium Bodrum,  yenilenen ve yeni inşaa edilen 6 adet villası ile yeşilin ve mavinin birleştiği Bodrum'un eşsiz güzelliğine teslim olmanıza imkan veriyor.

Alışılmış Dışında Özel Bir Konfor Sunan Eşsiz Villalarda Kusursuz Hizmet ...

Her zevke hitap eden ve kendinizi özel hissedeceğiniz Rixos Premium Bodrum’da standart, deluxe, suit ve aile odalarının yanı sıra misafirlerine hizmet veren villalar müşterilerine çok özel avantajlar da sağlıyor. Villa Deluxe, Villa Junior Suite, Villa King Suite tercih edenler Rixos Premium Bodrum otel imkanlarının yanında sıcak ve soğuk içecek set up, günlük gazete servisi, A’la carte restaurantlarda rezervasyon önceliği ve özel organizasyonlarda yüzde 15 indirim kolaylıklarından faydalanabiliyor.

Düşledikleri tatili yaşamaları için her türlü ayrıntıya önem verilen Superior Villalarda konaklayan misafirlere extra servisler arasında günlük kahvaltı servisi,  odada C/in,  özel butler servisi, bir gün ücretsiz pavillion kullanımı, Rixos Royal Spa’da ücretsiz bir adet masaj, ücretsiz çamaşırhane servisi, özel maid servisi, ücretsiz laptop, hızlı ve kablosuz internet erişimi, bebek bakıcılığı hizmeti, Dvd, Ev sineması, play station, Wii, özel sinema gösterimi, bay ve bayan için Bvlgari banyo bukleti sunuluyor. Ayrıca sadece villa misafirlerine özel olan Cleopatra plajını ve iskelesini kullanma imkanı sağlıyor.

Rixos Premium Bodrum, Düşlediğiniz Tatil İçin Her Türlü Ayrıntıyı Düşünüyor

Villa Deluxe:
 99 m² içinde konforlu bir yatak odası, ferah bir oturma odası, amerikan mutfak ve muhteşem Ege denizi manzaralı büyük bir terası ile Villa Deluxe, 5 yıldızlı yaşama dair tüm detaylara sahip ince bir tasarım tarzı ile konforu misafirlerine sunuyor.

Villa Junior Suite:
Ferah ve geniş bir oturma odası, rahat ve geniş 2 yatak odası, amerikan mutfak ile toplam 120m²’lik alana sahip villanın her odasında özel tasarlanmış buklet malzemesi bulunan banyo ve tuvalet bulunuyor.

Villa King Suite:
Bu muhteşem  133 m² ‘lik suite’de, ferah ve geniş bir oturma odası, 2 ayrı  yatak odası, amerikan mutfak ve her odada özel tasarlanmış buklet malzemeleri bulunan banyo ve tuvalet ile rüya gibi bir Ege denizi manzarasına sahip olan özel yüzme havuzuna sahip.

Villa Superior:
Şık dekorasyon ile tasarlanmış 250 m²lik villanın herbirinde  Lcd Tv olan 3 yatak odası, Lcd Tv bulunan 1 geniş oturma odası, 3 özel banyo, modern mutfağıyla yemek odası, muhteşem deniz manzaralı teras ve bu muhteşem villaya özel havuz ve deniz manzaralı özel dizaynı ile sauna bulunuyor.

Villa Panorama :
250 m²’lik bir alana ve muhteşem Ege denizi manzarasına sahip Villa Panorama kendine ait bahçe içerisinde özel havuz ve özel otopark avantajı sağlıyor. Bunun  yanısıra içinde herbirinde Lcd Tv ve özel banyolu 4 yatak odası,  salon ve mutfak yeralıyor

Villa Presidential:
600 m² üzerine yerleştirilmiş Villa Presidential  muhteşem deniz manzaralı terası ve özel büyük havuzu ile size hayallerinizin tatilini sunuyor. Kraliyet dekorlarıyla süslenmiş mermer zeminli herbirinde 32" Lcd Tv olan 5 yatak odası, 42" Lcd Tv bulunan 2 geniş oturma odası, hayranlık uyandıran el yapımı mozaik ile döşenmiş içinde özel buklet malzemeleri bulunan mermer zeminli banyo, Tv odası, mutfak, elbise odası ve sauna bulunuyor.

Rixos Hakkında
2000 senesinde kurulan Rixos Hotels, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biridir. Konuklarına, geleneksel Türk misafirperverliğini en güzel biçimde sunmayı hedefleyen Antalya merkezli grup, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahiptir.
Rixos otelleri bulundukları bölgelerde en özel konumlara sahiptir. Rixos Hotels, 12 tesisinde yaklaşık 6,000 çalışanıyla, geçmiş ile bugünü harmanlayarak yenilikçi bir misafir ağırlama yöntemi geliştirmiştir. Eşsiz ve lüks bir tatil deneyimi sunmak için tasarlanmış ve en son teknolojileri barındıran Rixos villaları, modern ve elit bir biçimde döşenmiştir. Tüm Rixos otellerinde otantik ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip bir Türk hamamı ve eşsiz bir spa hizmeti sunan Sağlık ve Spa Merkezi bulunmaktadır. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetleri ile Rixos, tüm dünyadan seçkin misafirlerin tercihidir.

Misafirperverliği, kişiye özel hizmetleri ve zengin mutfağı ile bilinen Rixos Hotels, Amerikan Five Star Diamond Awards, Conde Nast ve Great Hotels of the World gibi uluslararası otoriteler tarafından defalarca ödüle layık görülmüştür. Grup, önemli seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin tercihi konumundadır.
Rixos Hotels, özellikle Doğu ve Orta Avrupa’ya, Akdeniz Sahilleri’ne, Körfez Bölgesi’ne ve Kuzey Afrika’ya odaklanarak, büyümesini hızla sürdürmektedir. Grubun vizyonu ve misyonu, uluslararası konaklama sektörünün lideri olmaktır.