28 / 04 / 2024

Rixos Residences Bomonty'de 339 bin dolar!

Rixos Residences Bomonty'de 339 bin dolar!

Aralık 2011'de tamamlanacak Rixos Residences Bomonty'de örnek daireler yarın kapılarını açacak



İSTANBUL'A 200 milyon TL'lik yatırımla Bomonti'de yapılacak residans projesinin pazarlama ve işletmeciliği ile girmeye hazırlanan Rixos Hotels, örnek dairelerinin kapılarını yarından itibaren açacak. 12 dönümlük arsa üzerinde Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya ortak girişimi ile gerçekleştirecek Rixos Residences Bomonty'nin inşaatı İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı tarafından yürütülüyor. Aralık 2011'de tamamlanması hedeflenen ve 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, 6 adet de penthouse bulunuyor. 150 kişinin bekleme listesinde bulunduğu projede fiyatlar metrekare 4 bin ile 7 bin dolar arasında kat ve şerefiyeye göre değişiyor. 1+1 dairelerin fiyatı 339 bin dolardan başlıyor, 550 bin dolara kadar çıkıyor. Modüler sisteme göre yapılmış daireler istenirse 2+1 ya da 4+1 daire olabiliyor. Haftalık ve aylık kiralama seçeneklerinin sunulacağı Rixos Residences Bomonty'de, daire sahipleri kullanmadıkları zamanlarda konutlarını Rixos aracılığı ile kiralayabilecek.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Rixos ‘Bomonti'de 150 kişi sırada

Rixos'un İstanbul'daki ilk projesi ‘Rixos Residences Bomonty' 12 Aralık'ta satışa çıkıyor. Projede 150 kişi bekleme listesinde

Rixos Hotels, İstanbul'daki rezidans projesinin satışlarına 12 Aralık'ta başlıyor. Bomonti'deki “Rixos Residences Bomonty” adlı proje 2011'in sonunda tamamlanacak. Proje Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya ortak girişimiyle 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirecek. Rixos, projenin pazarlama ve işletmeciliğiyle Rixos, İstanbul'a adım atacak.
Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ayaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek İnşaat-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyüpoğlu'nun yaptıkları ortak açıklamada, Rixos Rezidances Bomoty'de örnek dairelerin hazır durumda olduğunu bildirildi. Açıklamada satışlar için 150 kişilik bekleme listesinin oluştuğu da kaydedildi.

Uzun süreli kiralama fırsatı
Fettah Tamince yeni projeyle ilgili olarak, “Oyun alanını tüm dünya olarak belirleyen, yatırımlarını da bu anlayışa göre planlayan Rixos için İstanbul, büyüme planlarımız içinde çok önem verdiğimiz bir lokasyondu. Bu proje ile Rixos markası ilk kez İstanbul'a gelmiş olacak. Rixos markasını ve farkını İstanbul'a yaşatacak. Proje ortaklarımız Ayaydın Grup,İpek-Çakırkaya, Ortak girişim grubu tarafından 200 milyon TL'lik büyük bir yatırımla gerçekleşen böyle bir projeyi Rixos markası ile işletmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
Rixos Residences Bomonty'de kısa ve uzun süreli konaklamalar Rixos standartlarındaki tüm hizmetleri de beraberinde getirecek. Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun sürelik kiralamalar için de seçeneklerin sunulacağı projede kiralama hizmetinin yatırımcılar için iyi bir fırsat olacağı belirtiliyor. Residans projesinde, Rixsos tarafından işletilecek 2 bin 500 metrekarelik spa alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, mini golf, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de yer alacak.

42 katlı lüks kule
Bomonti'de 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, daha ziyade stüdyo tipi dairelerin yer aldığı projede 6 adet de penthouse var. Projede 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar farklı özelliğe sahip alternatifler bulunuyor. Dairelerde “A” sınıfı öncü markaların ürünleri kullanılacak. Her süitte açılabilir pencere bulunacak. 334 bağımsız bölümde prestijli markalarının ürünleri kullanılacak. Mutfaklar SCİC, mutfak dolapları Gaganeu, banyo dolapları Punto Tre markalarını taşıyacak. Giriş, koridor ve tüm ıslak zeminlerda Bursa beji mermerler kullanılacak. Projenin iç mimarı ise Çağlayan Tuğal.
Milliyet

200 milyon lira yatırdılar Recidence Bomonti vitrine çıktı

Ayaydın Grup ve İpek-Çakırkaya ortak girişiminin, 200 milyon TL'lik yatırımla Bomonti'de gerçekleştireceği rezidans projesinin pazarlama ve işletmeciliğini Rixos üstlendi. Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, “Oyun alanımızı tüm dünya olarak belirledik. Yatırımlarımızı da bu anlayışa göre planlıyoruz. İstanbul, büyüme planlarımız içinde çok önem verdiğimiz bir lokasyondu. Rixos Residences Bomonty ile Rixos markası ilk kez İstanbul'a gelmiş olacak” dedi.


Manhattan olacak
Bomonti'nin 2 yıl sonra seçkinlerin oturduğu bir semt halini alacağını söyleyen Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın da, “Bomonti, İstanbul'un Manhattan'ı olmaya aday bir bölge. Burası tamamen gökdelenlerin yer aldığı bir ada. Burayı yaşam alanı olarak seçenler, hem şehrin göbeğinde oturacak, hem de başta Nişantaşı, Taksim ve Boğaz'a; yeni açılan alt geçitler vasıtasıyla İstanbul'un trafiğine girmeden 3-5 dakikada ulaşma imkanına sahip olacak” diye konuştu. İpek İnşaat Yönetim Kuurulu Başkanı Yakup Eyyüpoğlu ise binanın statik hesaplarının Türkiye ve yurt dışında otorite kabul edilen Balkar Mühendislik tarafından yapıldığını dile getirerek rezidansın 8 dönümlük bahçesi ile geniş yeşil alanı bulunan ayrıcalıklı bir yapı olacağını söyledi.
42 katlı kule
Aralık 2011'de tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de; 338 süit, stüdyo tipi daireler, 6 adet de penthouse ve 8 adet kat bahçeli dubleksler yer alacak. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunacak. Bire bir hazırlanan değişik tiplerdeki örnek daire tanıtımının yarın başlayacağı projede, satışlar için oluşturulan bekleme listesinde şimdiden 150'ye yakın yatırımcı bekliyor.

İsteyenin dairesini Rixos kiraya verecek

CONDO sisteminin uygulanacağı rezidanstaki konutlar, talep eden ev sahipleri adına Rixos tarafından  kiraya verilebilecek. Kiralamalar haftalık ve aylık olabileceği gibi 6 aydan uzun süreli de olabilecek.
Hürriyet

Ve Rixos imzalı rezidanslar yarın satışa çıkıyor
  
2011 sonunda bitmesi planlanan 42 katlı 'Rixos Residences Bomonty' projesi yarın satışa çıkıyor. Bu projeden konut almak isteyen ve yatırım amaçlı düşünenler şimdiden 150 kişiyi buldu

Rixos Hotels, İstanbul'a 'Rixos Residences Bomonty' projesiyle giriyor. 2011'de Şişli Bomonti'de kapılarını açacak olan Rixos, depreme üstün dayanıklılık, lüks, konfor ve modernizm anlayışını da getiriyor. Rixos, Bomonti'de 12 dönümlük arsa üzerinde Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya Ortak Girişimi ile 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştireceği Rixos Residences Bomonty projesinin pazarlama ve işletmeciliği ile İstanbul'a adım atmış olacak.

ALTI PENTHOUSE DAİRE VAR
Aralık 2011'de tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler süit, daha ziyade stüdyo tipi dairelerin yer aldığı projede 6 adet de penthouse bulunuyor. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunuyor. Projede, değişik katlarda 8 adet kat bahçesinin yer aldığı  dubleksler yer alıyor. Projenin iç mimarlığını sektörde pek çok başarıya imza atmış olan Çağlayan Tuğal yapıyor.

BEKLEME LİSTESİ UZUYOR
Rixsos Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ayaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek İnşaat-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyüpoğlu yaptıkları ortak açıklamaya göre projede hazırlanan örnek daireler yarın yatırımcının beğenisine sunuluyor. Rixos Residences Bomoty'de örnek daireler ve satış ofisi hazır. Satışlar için daha şimdiden 'Bekleme listesi' oluştu. Projeden yer almak isteyen 150 dolayında isim daha sıraya girdi.

İstanbul'a girmekten mutluyuz
RIXOS Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince gerçekleştirilecek yeni projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada 'Oyun alanını tüm dünya olarak belirleyen, yatırımlarını da bu anlayışa göre planlayan Rixos için İstanbul, büyüme planlarımız içinde çok önem verdiğimiz bir lokasyondu. Bu proje ile Rixos markası ilk kez İstanbul'a gelmiş olacak. Rixos markasını ve farkını İstanbul'a yaşatacak.  Proje ortaklarımız  Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya, Ortak Girişim Grubu tarafından 200 milyon TL'lik büyük bir yatırımla gerçekleşen böyle bir projeyi Rixos markası ile işletmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz' dedi.

Evde yokken kiraya veriliyor
HAFTALIK ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun sürelik kiralamalar için de seçeneklerin sunulacağı Rixos Residences Bomonty'de kiralama hizmeti yatırımcılar için çok iyi bır fırsat. Dairenizde istediğiniz gün ve ay oturuyorsunuz, diğer günlerde de dünyanın her tarafından önemli bir müşteri portföyüne sahip Rixos markası, dairenizi sizin adınıza kiraya veriyor.

İki yeni tünelle ulaşımı kolay
İSTANBUL'UN en merkezi semtlerinden Bomonti'de inşasına başlanan  Rixos Residences Bomonty'nin hemen yanı başında gelecek ay trafiğe açılacak Dolmabahçe-Bomonti tüneli var. Bu tünel ile 2 dakikada Dolmabahçe üzerinden denize ulaşmak mümkün. Ayrıca, Taksim ve Nişantaşı'na şehir trafiğine girmeden 4 dakikada ulaşabiliyor. Yine Rixos'un hemen yanı başında yer alan Piyalepaşa tünelinden de şehir trafiğine girmeden 5 dakikada E-5 ve TEM'e çıkma imkanı var.
Akşam

Rixos Residences Bomonty için şimdiden 150 kişi bekleme listesine girdi

Rixos markası İstanbul'a, Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya, Maslak Yapı, Mertaş Ortak Girişimi ile 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirilen rezidans projesiyle 'merhaba' diyor. 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olacak Rixos Residences Bomonty'de örnek daireler yarın sergilenmeye başlayacak. İstanbul'un kalbinde yer alan ve daire büyüklükleri 760 metrekareye kadar çıkan lüks proje için şimdiden 150 kişi sıraya girdi

Rixos, İstanbul'un kalbi Bomonti'de 12 dönümlük arsa üzerinde Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya Ortak Girişimi ile 200 milyon TL'lik yatırım yaparak gerçekleştireceği Rixos Residences Bomonty projesinin pazarlama ve işletmeciliği ile İstanbul'a adım atıyor. İpek İnşaat, Çakırkaya Yapı tarafından yürütülen inşaat, sektördeki kalite çıtasını en üst seviyeye çıkarıyor. Rixos Residences Bomonty'de örnek daireler yarın ilgilenenlerin beğenisine açılacak. Proje için şimdiden bir bekleme listesi oluşmuş durumda. Rixos'tan verilen bilgiye göre, daire almak isteyen 150 isim proje için bekleme listesinde bulunuyor.

2011'de bitecek

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince gerçekleştirilecek yeni projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Rixos için İstanbul, büyüme planlarımız içinde çok önem verdiğimiz bir lokasyondu. Bu proje ile Rixos markası ilk kez İstanbul'a gelmiş olacak. Rixos markasını ve farkını İstanbul'a yaşatacak. Proje ortaklarımız Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu tarafından 200 milyon TL yatırımla gerçekleşen projeyi Rixos markası ile işletmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Aralık 2011'de tamamlanması hedeflenen ve 12 dönüm arazi üzerinde 42 katlı bir kule olarak tasarlanan Rixos Residences Bomonty'de 338 modüler suit bulunuyor. Ağırlıklı olarak stüdyo tipi dairelerin yer aldığı projede 6 adet de penthouse var. Proje kapsamında 84 metrekareden başlayıp 760 metrekareye kadar çıkacak farklı özelliğe sahip alternatifler bulunuyor.

Projeyle ilgili bilgi veren Rixos Residences Bomonty Ortak Girişim Grubu ortaklarından Yalçın Ayaydın "Bomonti, İstanbul'un Manhattan'ı olmaya aday bir bölge. Burası tamamen gökdelenlerin yer aldığı bir ada. Burayı yaşam alanı olarak seçenler hem şehrin göbeğinde oturacak hem de başta Nişantaşı, Taksim ve Boğaz'a, yeni açılan alt geçitler vasıtasıyla İstanbul'un trafiğine girmeden üç-beş dakikada ulaşma imkanına sahip olacak" dedi.

Ortak Girişim Grubu ortaklarından Yakup Eyüpoğlu ise "Binanın statik hesapları yurtdışında otorite kabul edilen İrfan Balioğlu tarafından yapıldı" diye konuştu. Eyüpoğlu, 8 dönümlük bahçesi ile hiçbir rezidansın sahip olmadığı yeşil alanın bu projede bulunacağını vurguladı.

4 dakikada Nişantaşı'nda 5 dakika sonra TEM'desiniz

İstanbul'un en merkezi semtlerinden Bomonti'de inşasına başlanan Rixos Residences Bomonty'nin hemen yanı başında yer alan ve Ocak ayı içinde trafiğe açılması planlanan Dolmabahçe - Bomonti tüneli, ev sahiplerinin yaklaşık 2 dakika içinde Dolmabahçe üzerinden denize ulaşmasını sağlıyor. Taksim, Nişantaşı'na şehir trafiğine girmeden yaklaşık 4 dakikada ulaşılabiliyor. Yine projenin çok yakınında yer alan Piyalepaşa tünelinden şehir trafiğine girmeden 5 dakika içinde E-5 ve TEM'e ulaşmak mümkün.

Örnek daireler kapılarını açacak

Rixos Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ayaydın Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek İnşaat-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyüpoğlu ortak açıklamalarında, "Rixos Bomonty Residences'ta hazırlanan örnek daireler kapılarını 12 Aralık 2009 Cumartesi günü yatırımcıların beğenisine açıyor" dedi.

Özel günler için şef ve hizmetçi servisi bulunuyor

* Rixos Residences Bomonty'nin 334 bağımsız bölümünde dünyanın en ünlü ve prestijli markalarının ürünleri kullanılıyor. Mutfaklar İtalyan SCIC, beyaz eşya Gaggenau, banyo dolapları Punto Tre...

* Dairelerin hiçbir yerinde seramik kullanılmıyor. Giriş, koridor ve tüm ıslak zeminlerde özel üretim Bursa beji mermer kullanılıyor.

* Rixos Residences Bomonty'de kısa ve uzun süreli konaklamalar Rixos standartlarındaki tüm hizmetleri alabilecek. Resepsiyon, güvenlik, temizlik, teknik servis ve posta hizmetlerinin yanı sıra housekeeping, concierge, VIP ulaşım hizmeti, oda servisi, özel günler için şef, uşak ve hizmetçi servisleri, çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmetleri, vale parking hizmetleri projede ev sahiplerine sunulacak.

Evde olmadığınız günleri Rixos sizin için nakite çeviriyor

* Haftalık ve aylık kiralama opsiyonlarının yanı sıra 6 aydan uzun süreli kiralamalar için de seçeneklerin sunulacağı Rixos Residences Bomonty'de kiralama hizmeti yatırımcılar için önemli bir fırsat sunuyor. Daire sahipleri istedikleri dönemler evlerinde oturabiliyor, evlerini kullanmayacakları gün ve aylarda da dünya genelinde önemli bir müşteri portföyüne sahip Rixos markası, daireyi ev sahibi adına kiraya veriyor.

2 bin 500 metrekare SPA ve mini golf var

Bomonti'ye uluslararası arenada bir marka haline gelen Rixos Otelleri'nin konforunu getiren residence projesinde, Rixos Health Club tarafından işletilecek 2 bin 500 metrekarelik SPA alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı açık spor alanı, mini golf, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri de yer alıyor.
Vatan

0212 444 13 28

www.rixosbomonty.com


Geri Dön