Konut

Rixos Residences Bomonty'de m²'si 4 bin 500 dolara!

Rixos Residences Bomonty projesi yerli alıcılar kadar yabancı yatırımcıların da ilgisini çekiyor

261 metrelik yüksekliğiyle Avrupa´nın en yüksek binası Sapphire projesinin de yüzde 15´i yabancılara satıldı. Sapphire´in yatırımcısı Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, metrekaresi 12 bin dolar olan projeye özellikle büyük yabancı yatırımcıların talip olduğunu söyledi. Kiler, Sapphire´de ev sahibi olmanın yerli ve yabancı patronlar açısından bir prestij algısı olarak görüldüğünü kaydetti.

Yöneticiler Uphill´e
Teknik Yapı´nın Ataşehir´deki projeleri de yabancıların ilgisini çekiyor. Özellikle Avrupalı yöneticiler, Türkiye´ye geldiklerinde rezidans tercih ediyor. Bunun da en önemli örneklerinden biri Teknik Yapı´nın Ataşehir´deki projesi Uphill´de görüldü. Şirketin yönetim kurulu üyesi Umut Durbakayım, Ataşehir´deki projelerinde şirket sahibi ya da profesyonel yönetici olan yabancıların rezidans aldıklarını söyledi. Durbakayım, "Özellikle Ataşehir ilgilerini çekiyor. Son dönemde bir hareketlilik gözlemliyoruz. Şu ana kadar üç İngiliz rezidans aldı" dedi.

Bomonti´ye ilgi var
Rixos Grubu´nun Bomonti´de Ayaydın Grup ve İpek-Çakırkaya Ortak Girişim Grubu´yla 12 dönümlük arsa üzerine inşa ettiği Rixos Residences Bomonty projesi yerli alıcılar kadar yabancı yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Metrekaresi 4 bin 500 ila 7 bin dolar arasında değişen projeyi yapan Ortak Girişim Grubu´nun sözcüsü Yakup Eyüboğlu, projeden iki yabancının daire aldığını, 10-15 alıcının da opsiyonel anlaşma yaptığını söyledi.
Radikal

0212 444 13 28
www.rixosbomonty.com

Projeden görüntüler için tıklayın...