Genel

Rixos Residences Bomonty'de teslimler Aralık'ta yapılacak!

İpek İnşaat&çakırkaya Yapı Ortak Girişimi yatırımıyla gerçekleştirilen ve Rixos Grubu'nun günlük, haftalık ve aylık olarak kiralayarak işleteceği Rixos Residences Bomonty projesinde inşaat sürecinde sona yaklaşıldı

İpek İnşaat&çakırkaya Yapı Ortak Girişimi yatırımıyla gerçekleştirilen ve Rixos Grubu'nun günlük, haftalık ve aylık olarak kiralayarak işleteceği Rixos Residences Bomonty projesinde inşaat sürecinde sona yaklaşıldı. Projede Ağustos 2009'da başlayan inşaatın, Aralık 2011'de teslim edilmesi planlanıyor.

Proje, heliportu ve yanıbaşındaki Dolmabahçe-Bomonti Tüneli ile şehrin merkezindeki konumunun yanı sıra 2 bin metrekarelik business center katı ile iş dünyasının da hizmetine sunuluyor. Rixos tarafından işletilecek Business Center, resepsiyon, sekretarya, concierge, toplantı ve konferans salonlarının hamamı, golf sahası ve havuz gibi Rixos'un sunduğu tüm benzersiz sosyal tesis imkanları iş dünyasındaki girişimcilerin de hizmetinde olacak.

Proje ortaklarından İpek İnşaat ve çakırkaya Yapı Ortak Girişimi adına konuşan İpek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyüboğlu, Rixos Residences Bomonty projesinde açık alandaki bahçelere, koşu parkurlarına ve dinlenme/spor yapma mekanlarına ağırlık verdiklerini, bugüne dek yapılan gökdelen inşaatlarında 8 dönüm gibi büyük bahçeye sahip tek projenin Rixos Residences Bomonty olduğunu belirtti. Projede ayrıca kapalı havuza ek olarak, büyük bir açık havuz da yer alıyor.
Vatan