29 / 04 / 2024

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün Şişli'de yeni bir şirket kurdu.



Öğrenci evleri projeleriyle adından söz ettiren Erkanlı Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Univa Öğrenci Evleri projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, üniversitelere yakın lokasyonlarda, yatırımlarına tüm hızıyla sürdürüyor. 126 milyon liralık yatımla inşa edilen Sakarya Univa Student Residence projesi Türkiye'de ilk yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olarak inşa edildi. 

Rıza Erkanlı, 3 yeni projeye daha başlayacaklarını da açıklamıştı. Erkanlı ayrıca, 5 yıl içinde toplam 10 bin yatak kapasitesine ulaşmayı planladıklarını söylemişti. 

Erkanlı Uluslararası Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile  Erkanlı Holding Genel Merkezi'nde kuruldu. 

Erkanlı Uluslararası Yapı Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1)Ulusal ve Uluslararası Öğrenci Evi proje tasarım etüd planlarını hazırlamak, bununla ilgili olarak inşaatı yapmak yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek İşletmesini yapmak yaptırmak ve bu konuda taşeron anlaşmaları yapmak. 

Erkanlı Uluslararası Yapı Yatırım Anonim Şirketi adres: Esenhtepe Mh.Büyükdere Cd.Maya Akar Center B Bl N.102/68 Şişli 

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir?
1974 doğumlu Rıza Hüseyin Erkanlı, Hacettepe Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü, 1998 yılı mezunudur. 

İş hayatına üniversite son sınıfta, 1998 yılında kurduğu inşaat şirketi ile başlayan Erkanlı,  Ankara  başta olmak üzere Cezayir'de bir çok inşaat projesini hayata geçirdi.

2001 yılında kurduğu çevre ve atık firmaları ve bu sektördeki yatırımları ile kısa zamanda sektörün önde gelen kuruluşlarını oluşturarak gruba dahil etti.


Geri Dön