29 / 06 / 2024

Rize'de fıkraları solda sıfır bırakacak olay: 12 metrelik direğin üzerine 70 metrekarelik ev yaptı!

Rize'de fıkraları solda sıfır bırakacak olay: 12 metrelik direğin üzerine 70 metrekarelik ev yaptı!

Rize'de fıkraları aratmayacak bir olay yaşandı. Rizeli kaporta ustası Cihat Çelik, 6 yıllık çabası sonucunda 12 metrelik demir direk üzerine 70 metrekarelik 2 katlı ev yaptı.



Rize'de fıkraları bile solda sıfır bırakacak bir olay yaşandı. Kaporta ustası Cihat Çelik, merkeze bağlı Derebaşı köyünde yer alan arazisinde ailesi için yabani hayvanların giremeyeceği ahşap konut yapmaya karar verdiğini açıkladı.

Böyle bir evin çocukluk hayali olduğunu dile getiren 38 yaşındaki kaporta ustası Cihat Çelik arkadaşının tavsiyesi ile 12 metrelik 30 ton yük taşıma kapasitesine sahip demir direk satın aldığını söyledi.

Rize de fıkraları solda sıfır bırakacak olay: 12 metrelik direğin üzerine 70 metrekarelik ev yaptı!

Yaklaşık olarak 3 sene önce evin inşası sırasında devrilen vincin çarpması sonucu kafatası ve omuriliğinde çatlak oluştuğunu kaydeden Cihat Çelik, uzun süre devam eden tedavisinden sonra omuriliğinde 4 platin olmasına rağmen tekrar çalışmaya başladığını söyledi.

Çelik konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada uzun uğraşlar sonucu girişi yerden 12, çatısı 20 metre yüksekte 70 metrekarelik bungalov evi tamamladığını belirterek,, "Ev 2 oda 1 salon ve 70 metrekare. Evin 1. katı salon, mutfak ve balkondan, 2. katı da banyo, tuvalet ile biri çocuk odası olmak üzere 2 odadan oluşuyor." dedi.

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat resmi X hesabı https://twitter.com/maykinsaat üzerinden söz konusu olayı paylaşarak, "https://twitter.com/maykinsaatYer: RİZE. Bir kaporta ustası 12 metre yüksekliğindeki metal direk üzerine 70 metrekarelik 2 katlı ev yaptı. Ev sahibi: Şuan boynumda 4 platin var." ifadelerini kullandı.

Mayk İnşaat'ın paylaşımı şu şekilde:

Mayk İnşaat'ın paylaşımına şu yorumlar geldi:

Ev sahipleri şimdiden kira zamlarını yapmaya başladı: Yüzde 25 sınırı kalkınca ne olacak?

Emekli ikramiyesi ödemeleri bugün başlıyor! İşte 4A, 4B, 4C Haziran 2024 bayram ikramiyesi takvimi!

Perakendecinin en büyük sorunu fahiş kira artışları: Bayrampaşa Berlin’den daha pahalı!


Geri Dön