29 / 04 / 2024

Rize'nin 4 ilçesine doğalgaz çalışması başlatıldı!

Rize'nin 4 ilçesine doğalgaz çalışması başlatıldı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından Rize’ nin 4 ilçesine Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerine doğalgaz ulaştırması yönünde bir çalışma başlatıldı...




Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından Rize’nin 4 ilçesine Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerine doğalgaz ulaştırması yönünde bir çalışma başlatıldı.


Başlatılan bu çalışmaya istinaden Çayeli’nde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal’ın başkanlığında Çayeli Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Jandarma Komutanı Uğur Dalgıç, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Selim Sahin, Özel İdare Müdürü Hilmi Sarı, Mal Müdürü Ali Rıza Sağlam, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Sağkol, Belediye Birim Müdürleri, Çoruh Aksa elektrik Çayeli Müessese Şefi Rıfat Sargın, Çayeli Ticaret Odası Başkanı Güngör Sarı, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Azizi Baltacı ve doğalgaz gidebilecek mahalle muhtarları katıldı.


Kaymakam Turgay Ünsal değerlendirmesinin ardından toplantıya katılanlara görev paylaşımları yapıldı. Ayrıca ilçe halkını kısa sürede bilgilendirmek ve 28 Haziran’a kadar 6778 sayısına ulaşmak için neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.



Maraş Gündem


Geri Dön