Beyaz Eşya

Robot süpürge alacaklar mutlaka baksın! İşte uygun fiyatlı robot süpürgeler...

Son dönemin en popüler ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler, ev temizliğinde insanlarımızın en büyük yardımcılarından biri oldu. Peki uygun fiyatlı robot süpürgeler hangileri? Fiyatları ne kadar? İşte robot süpürge fiyatları... Günümüzde birçok farklı marka ve modelde robot süpürge bulunuyor ve fiyatları da oldukça değişkenlik gösteriyor

Robot süpürgeler, evlerin temizliğinde son yıllarda önemli bir konuma sahip oldu. Günümüzde birçok farklı marka ve modelde robot süpürge bulunuyor ve fiyatları da oldukça değişkenlik gösteriyor. Ancak, uygun fiyatlı robot süpürgeler de mevcut ve bunlar da kaliteli bir temizlik sağlayabiliyor.

Uygun fiyatlı robot süpürgeler genellikle temel temizlik işlevlerini yerine getirmek için tasarlanır. Bunlar genellikle manuel olarak kontrol edilir ve daha gelişmiş özelliklere sahip modellerden daha az özellik sunar. Ancak, bu süpürgeler, evlerinizin temizliğinde size yardımcı olmak için yeterli temizlik gücüne sahip olabilirler.

 

İşte size birkaç uygun fiyatlı robot süpürge örneği:

1.  Anker EUFY Robovac G30 Hybrid - 5.999 TL

Bu model, oldukça uygun bir fiyatla gelen temizlik işlevselliği sunuyor.  2000Pa' emiş gücüne sahiptir ve 100 dakika sürekli çalışma süresi sunar. 

 

2. iRobot Roomba 693 - 7.699 TL

Bu model, orta fiyatlı bir seçenek olarak kabul edilebilir. 600Pa emiş gücüne sahiptir ve Wi-Fi bağlantısı sayesinde akıllı telefonunuz üzerinden kontrol edebilirsiniz.

 

3. GRUNDIG VCR 6230 - 6.999,00 TL

 Bu model, oldukça uygun bir fiyata sahiptir . 120 dakika sürekli çalışma süresi sunar ve 600Pa emiş gücüne sahiptir.

 

4. XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - 8.299 TL

Bu model, uygun fiyatlı seçeneklerden bir tanesi olarak kabul edilebilir. 3000 pa'lık yüksek emiş gücüne sahiptir ve çalışma süresi 90 dakikadır.

 

5. TCL Sweeva 6500M - 8.799 TL

Bu model, orta fiyatlı bir seçenek olarak kabul edilebilir. 180 dk çalışma süresine sahiptir ve Wi-Fi bağlantısı sayesinde akıllı telefonunuz üzerinden kontrol edebilirsiniz.

 

Uygun fiyatlı robot süpürgeler, evinizi temizlemek için harika bir seçenek olabilirler. Ancak, satın almadan önce özelliklerini dikkatlice inceleyin ve temizlik ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir model seçin.

Airfryer alırken nelere dikkat etmeliyim? İşte uygun fiyatları airfryer modelleri...

Beko'dan Nisan kampanyası! Beko'dan ankastre set ile ankastre bulaşık makinesi birlikte alımlarına 4 bin lira indirim!

Kahve severleri sevindirecek haber! Arçelik az önce duyurdu! Espresso Makinelerine 2 bin TL Nisan indirimi!