28 / 04 / 2024

RodiMood, 117'nci mağazasını Erbil'de açtı!

RodiMood, 117'nci mağazasını Erbil'de açtı!

500 bin dolar yatırımla Kuzey Irak'ın Erbil kentinde yurtdışındaki 42'nci mağazasını açan firma, iklimi Türkiye'ye yakın olan coğrafyadan yararlanmayı öngörüyor



Rodi Mood Genel Koordinatörü Ahmet Can, Erbil mağazası için 500 bin dolar harcadıklarını, Family Mall AVM'deki bu mağazadan sonra Süleymaniye'de inşa edilecek AVM'de ve ardından Duhok'ta yeni mağaza açacaklarını belirtti.

Beyrut, Amman, şžam ve Halep'te de Rodi Mood mağazaları açma planları bulunduğunu kaydeden Can, 'Gümrük sorunlarının aşılması ile birlikte İran'ın önde gelen şehir merkezlerinde de büyümeye devam edeceğiz. Yurtdışından oldukça yoğun bir talep var ama biz temkinli gidiyoruz.' dedi. Can, Rodi Mood'un Türkiye'de 75 ilde mağazası bulunduğunu, yurtdışındakilerle birlikte toplam mağaza sayısının 177 olduğunu kaydederek, 2011'de bu sayıyı 81 il ve farklı ülkelerle birlikte 200'e çıkaracaklarını, yılı 250 milyon lira, 2011'i 350 milyon lira ciro ile kapatmayı hedeflediklerini bildirdi. Firmanın, Ukrayna'da 20, Azerbaycan'da 10, Rusya ve İran'da 2'şer, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Suriye, Ürdün, Kuzey Irak ve Almanya'da 1'er mağazası bulunuyor.
Zaman

Basında yer alan diğer haberler:

RodiMood 42"nci mağazayı Irak"ta açtı  

RodiMood, yurt dışındaki 42"nci mağazasını Kuzey Irak"ın Erbil kentinde açtı.

RodiMood, sezonları Türkiye"ye yakın olan bu coğrafyada yeni mağazalar açmayı planlarken, Kuzey Irak"ta bir sonraki mağazasını Dahok"ta açacak. Erbil"de açtıkları mağaza için 500 bin dolarlık yatırım yaptıklarını açıklayan RodiMood Genel Koordinatörü Ahmet Can, Lübnan"ın Beyrut, Ürdün"ün Amman, Suriye"nin şžam ve Halep kentlerinde de RodiMood mağazaları açacaklarını söyledi. Bu yılı 250 milyon TL ciro ile kapatacaklarını ifade eden Can, 2011"de ise bu rakamı 350 milyon TL"ye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.
Star


Geri Dön