Sektörel

Rönesans GY, Çek Export Bank ile kredi anlaşması imzaladı!

Rönesans GY yeni projeler için Çek Export Bank) ile İstanbul Kozyatağı'nda geliştireceği Rönesans Tower Ofis projesi için iyi niyet anlaşması ve Rusya St. Petersburg'ta geliştireceği Renaissance Premium Ofis projesi için kredi anlaşması imzaladı

Rönesans GY yeni projeler için Çek Export Bank) ile İstanbul Kozyatağı'nda geliştireceği Rönesans Tower Ofis projesi için iyi niyet anlaşması ve Rusya St. Petersburg'ta geliştireceği Renaissance Premium Ofis projesi için kredi anlaşması imzaladı. Yapılan açıklama şöyle:

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 14.02.2012 tarihinde Ceska Exportni Banka, a.s. (Çek Export Bank) ile İstanbul Kozyatağı'nda geliştireceği Rönesans Tower Ofis projesi için iyi niyet anlaşması ve Rusya St. Petersburg'ta geliştireceği Renaissance Premium Ofis projesi için kredi anlaşması imzalamıştır. Şirket, 2011 yılının Aralık ayında yine Çek Export Bank ile Rusya St. Petersburg'ta geliştireceği Renaissance Pravda Ofis projesi kredi anlaşması imzalamıştı. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bu 3 proje için Çek Export Bank'tan 12 yıl vadeye kadar toplam 180 milyon ABD$ proje finansmanı kredisi sağlayacaktır.
 

Öte yandan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 2011 yılı için 3 milyon 754 bin 97 lira zarar ettiğini duyurdu.

Detaylı bilgi için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com