27 / 04 / 2024

Rönesans GYO'nun 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Rönesans GYO'nun 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,2012 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın sonucunu yayınladı...



Rönesans GYO'dan özel durum açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin 2012 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 19.03.2013 tarihinde saat 14:45'te Refik Belendir Sokak No:110 Yukarı Ayrancı  Ankara  adresinde, Ankara İl Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü'nün 19.03.2013 tarih ve 01450 sayılı  yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık temsilcisi Abdullah Emir'in gözetiminde yapılmıştır. Toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır.


-Açılış Yönetim Kurulu adına Ferit Seyfi Yağmuroğlu tarafından yapıldı.

-Toplantı  Başkanlığına Burcu Çetinkaya Destek'in seçilmesine oybirliğiyle karar verildi. Toplantı Başkanı tarafından tutanak yazmanı olarak Aslı Yapar Şaktanlı seçildi ve Toplantı Başkanlığı bu şekilde oluşturuldu.

-Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığına yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi. Verilen sözlü önerge üzerine kar dağıtımının 6. maddeye eklenmesi oybirliği ile kabul edildi. 

-Yönetim Kurulu tarafından sunulan Yıllık Faaliyet Raporu ve Denetçi tarafından sunulan rapor okundu ve müzakere edildi. 

-Yönetim Kurulu tarafından sunulan İç Yönerge okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda İç Yönerge oybirliğiyle tasdik edildi.

-2012 Yılı Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları oy birliğiyle tasdik edildi. Toplantı gündeminde kar dağıtımına ilişkin bir madde bulunmamakla birlikte, tüm ortak

Genel Kurul Toplantı Tutanağı için tıklayın

Genel Kurul Hazirun cetveli için tıklayın


Geri Dön