GYO

Rönesans GYO'nun 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,2012 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın sonucunu yayınladı...

Rönesans GYO'dan özel durum açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin 2012 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 19.03.2013 tarihinde saat 14:45'te Refik Belendir Sokak No:110 Yukarı Ayrancı ANKARA adresinde, Ankara İl Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü'nün 19.03.2013 tarih ve 01450 sayılı  yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık temsilcisi Abdullah Emir'in gözetiminde yapılmıştır. Toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır.


-Açılış Yönetim Kurulu adına Ferit Seyfi Yağmuroğlu tarafından yapıldı.

-Toplantı  Başkanlığına Burcu Çetinkaya Destek'in seçilmesine oybirliğiyle karar verildi. Toplantı Başkanı tarafından tutanak yazmanı olarak Aslı Yapar Şaktanlı seçildi ve Toplantı Başkanlığı bu şekilde oluşturuldu.

-Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığına yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi. Verilen sözlü önerge üzerine kar dağıtımının 6. maddeye eklenmesi oybirliği ile kabul edildi. 

-Yönetim Kurulu tarafından sunulan Yıllık Faaliyet Raporu ve Denetçi tarafından sunulan rapor okundu ve müzakere edildi. 

-Yönetim Kurulu tarafından sunulan İç Yönerge okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda İç Yönerge oybirliğiyle tasdik edildi.

-2012 Yılı Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları okundu ve müzakere edildi. Yapılan oylama sonucunda Bilanço ve Kar/Zarar Hesapları oy birliğiyle tasdik edildi. Toplantı gündeminde kar dağıtımına ilişkin bir madde bulunmamakla birlikte, tüm ortak

Genel Kurul Toplantı Tutanağı için tıklayın

Genel Kurul Hazirun cetveli için tıklayın