04 / 07 / 2024

Rönesans'ın Sibirya'daki AVM'si Aura'ya rekor ilgi!

Rönesans'ın Sibirya'daki AVM'si Aura'ya rekor ilgi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım 'ın (RGY) 110 milyon euro yatırımla gerçekleştirdiği, Rusya 'nın üçüncü büyük şehri Novosibirsk 'in en büyük alışveriş merkezi Aura 'nın resmi açılışı yapıldı. Tamamı kiralanan Aura, şimdiden günde 70 bine yakın ziyaretçiyi ağ



Rönesans 'ın 110 milyon euro yatırımla gerçekleştirdiği Sibirya 'nın en büyük AVM 'si AURA 'ya rekor ilgi... Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, RGY 'nin, bir yandan Rusya pazarındaki çok başarılı yatırımlarını sürdürürken, diğer yandan da Türk markalarını Rusya 'ya taşıyan bir koridor vazifesi gördüğünü söyledi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım 'ın gerçekleştirdiği,   Sibirya 'nın en büyük alışveriş merkezi olan Aura 'nın resmi açılışı,   Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak 'ın da katıldığı bir törenle yapıldı. Toplam 150 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 60 bin 700 metrekarelik kiralanabilir alanı bulunan Aura 'da 211 mağaza faaliyet gösteriyor. Rusya 'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk 'e yepyeni bir alışveriş ve yaşam alanı kazandıran Aura, günde 70 bine yakın ziyaretçiyi ağırlıyor.

Türk markalarına pazar yarattı

O 'Key Hipermarket, MediaMarkt, Detskiy Mir çocuk mağazası, Zara, Bershka, Massimo Dutti, Mothercare, New Yorker gibi dünyaca ünlü markaları buluşturan Aura,   ayrıca LC Waikiki ve KOTON gibi Türk perakendecilerin mağazalarına da, yeni bir pazar yaratmış oldu. Aura, 1600 araç kapasiteli kapalı, 400 araç kapasiteli açık otopark alanlarıyla da, sunduğu hizmeti kusursuzlaştırıyor.
RGY, kazanmaya ve kazandırmaya devam edecek.

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Rusya 'daki başarılı yatırımlarına, Sibirya 'nın en büyük AVM 'sini eklemenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Ön açılışını yaklaşık 1 ay önce gerçekleştirdiğimiz Aura 'nın gördüğü rekor ilgi, RGY 'nin yatırım başarısını kanıtlıyor. Rusya pazarındaki karlı yatırımlarımızı hızla sürdürerek, Surgut ve Tyumen 'de 2 AVM 'yi daha inşa etmeyi hedefliyoruz. Bu yatırımlar, RGY 'yi güçlendirdiği gibi, Türk markalarının yabancı pazarlara açıldığı koridorlar haline geliyor. RGY, kazanmaya ve kazandırmaya devam edecek ” diye konuştu.
 
 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.şž.

Rönesans Holding 'in bir iştiraki olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.şž. (RGY) 2006 yılında Rönesans Grubu tarafından, Türkiye 'deki ve Rusya 'daki ticari gayrimenkul yatırımlarını tek bir çatı altında toplamak üzere kuruldu. Alışveriş merkezi, ofis, otel gibi ticari gayrimenkul yatırımlarına ve Rusya ile Türkiye pazarlarına odaklanan RGY, gayrimenkul geliştirme sürecinin tüm aşamalarında faaliyet gösteriyor. Ayrıca projeler tamamlandıktan sonra geliştirdiği gayrimenkullerin kiralama ve yönetimini de bağlı ortaklıkları vasıtasıyla kendisi üstleniyor. Hali hazırda şirketin portföyünde 30 gayrimenkul bulunuyor.


Geri Dön