Beyaz Eşya

Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic 3AAA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kaç TL! Özellikleri neler?

Rowenta Hepa Filtreli Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek emiş ve motor gücü ile hepa filtresi  sayesinde zeminlerdeki ve havadaki tozları içine çeker. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 1

Rowenta Elektrikli Süpürge'nin gelişmiş motoru minimum enerji harcayarak maksimum güç elde edilmesini sağlar. 1.5 litre geniş toz haznesi ile evinizin her yerini toz haznesini boşaltmanıza gerek kalmadan tek seferde temizler. 

 

Eleketrikli süpürgenin sahip olduğu 220 watt emiş gücü ve 750 watt motor gücü ile temizlik pratik ve kolay hale gelir. Aynı zamanda HEPA filtre sayesinde sadece zemindeki değil havadaki tozları da algılar ve sizlere daha hijyenik bir yaşam alanı sunar. Cihaz yalnızca 79 dB(A) ses seviyesiye daha sessiz bir kullanım imkanı sağlar. 

Teleskobik ve ergonomik borusu sayesinde temizlik yaparken eğilip bükülmenize gerek kalmadan kendinize göre ayarlayabilir ve ihtiyacınıza göre hareket edebilirsiniz. Elektrikli süpürge toz torbasız bir şekilde karşımıza çıkıyor. Toz torbasız bir tasarıma sahip olan hepa filtreli elektrikli süpürge , 1.5 L toz olan haznesi dolduğunda otomatik olarak boşaltılıp tekrardan yerine takılabiliyor.

1.5 L olan geniş toz haznesi aynı zamanda kullanım sırasında zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Rowenta elektrikli süpürge modeli 750 Watt emiş gücüyle temizlik gerçekleştiriyor. Yüksek bir emiş gücü bulunan elektrikli süpürge, alan temizliğinin performanslı bir şekilde yapmanıza yardımcı oluyor. A sınıfı Hepa filtreli elektrikli süpürge, hava ve toz ayrıştırmasında yüksek bir seviyeye ulaşarak  monosiklonik sistem ile çalışıyor.

Peki Rowenta toz toorbasız elektrikli süpürge ne kadara satılıyor? 

 

Cihazda 2 aşamalı filtreleme sistemi bulunuyor. Motorun önüne yerleştirilmiş köpük filtre, motor tarafından salınan küçük toz parçacıklarının performanslı bir şekilde yakalanabilmesine yardımcı oluyor. Hava çıkışının tam önüne yerleştirilen filtreler sayesinde etkili ve verimli bir şekilde temizleme işlemi gerçekleşmiş oluyor. Aynı zamanda EffiTech motor teknolojisine sahip cihaz çalıştığı süre boyunca az enerji kullanımı ile birlikte daha fazla toz çekimi yapabiliyor. 

ROWENTA HEPA FİLTRELİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 15 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic 3AAA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge : 5.999,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.trendyol.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Nisan 2023 tarihinde saat 05.37’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 20.06 Türk Lirası, euro 22.06 Türk Lirası, altının gramı ise 1330 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz!

BİM’de ankastre set 4300 TL’ye, blender set 1800 TL’ye, çay makinesi 600 TL’ye düştü...