Yeni Projeler

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor.  "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor

Royalworld Artane Villaları, İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor.  "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Satışların 10 gün önce başladığı Royalworld Artane Villaları 15 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor. Yeşilin her tonunu içerisinde barındıran Royalworld Artane Villaları'nın 3 tarafı yüzlerce dönümlük ormanla çevreleniyor.

Peki orman içinde 3 kilometrelik yürüyüş parkurunun da yer aldığı Royalworld Artane Villaları'nın fiyatları ne kadar? İşte Royalworld Artane Villaları fiyatları...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yaşanabilir en temiz hava belgeli Şile'de hayata geçirilen Royalworld Artane Villaları Çayırbaşı bölgesinde yer alıyor. 

Royalworld Artane Villaları'nın bahçelerinden çıkan doğal kaynak suyu da siz ve ailenizin kullanımına sunuluyor. Tüm analizleri “Marmara Üniversitesi Doğa Bitkileri ve Su Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi” tarafından yapılan suyun, PH değeri de içilebilir en kaliteli su seviyesinde. Ortak alanda 3 ayrı yere yapılacak olan otantik çeşmelerle bu sağlıklı su da hizmetinizde olacak. 

5+2 tripleks 28 villanın yer aldığı Royal World Artane Villaları'nın brüt alanları 345 metrekare, net alanları ise  300 metrekare olarak belirlendi. 300 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen bahçelerin yer aldığı villalarda her villaya müstakil havuz da sunuluyor. 

Royalworld Artane Villaları'nın fiyatları ne kadar? İşte Royalworld Artane Villaları fiyatları...

HER VİLLAYA MÜSTAKİL HAVUZ

Projede yer alan 28 seçkin villanın her birinin bahçesinde sadece size özel yüzme havuzları yer alıyor. 30 metrekarelik havuzların dışında projede ayrıca her villa için 2 araçlık otopark da mevcut. 

DOĞAYLA UYUMLU SİZE ÖZEL VİLLALAR

‘Villa’ kültürüne bakışınızı değiştirecek olan Royalworld Artane Villaları'nın doğayla bütünleşen mimarisi ve kullanılan malzemelerin kalitesi ile size ve ailenize konforlu yaşamın kapılarını açıyor.

3 katlı ve müstakil ve geniş bir yaşam alanının sunulduğu Royalworld Artane Villaları'nda toplam 1.000 metrekare şeklinde planlanan ortak alanda havuzdan sauna ve buhar odasına kadar tüm imkanlar yer alıyor. 

Standart ölçülerde bir basketbol-voleybol sahasına da yer verilen proje fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.  Royalworld Artane Villaları'nda fiyatlar 22 milyon TL'den başlıyor, 25 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

57.5 metrekarelik özenle tasarlanmış salonuyla dikkat çeken Royalworld Artane Villaları'nda asansör de yer alıyor.  30 metrekarelik terasıyla dikkat çeken Artane Villaları'nda Ebeveyn yatak odasının içinde özenle tasarlanmış giyinme odası ve dolabı ile ebeveyn banyosu bulunuyor. 


Web: artanevilla.com 
Telefon: 444 7 462

Royalworld Artane Villaları 12 soruda tüm detaylarıyla!

Akadia İncek satışta! Yeni proje! 

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!