İhale

RTÜK, Beykoz Kanlıca'da iki konut satıyor!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Beykoz Kanlıca Mahallesi'nde bulunan iki konutu toplam 5 milyon 600 bin TL'den satışa çıkardı. RTÜK, Beykoz'daki konutlarını ne zaman satacak? Kanlıca'daki RTÜK konutları nerede? İşte ihalenin detayları...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İstanbul'un Beykoz İlçesi'nde Kanlıca - Çubuklu Yolu Mevkii'nde bulunan Kanlıca Mahallesi'ndeki Halide Edip Adıvar Caddesi, Fikirtepe sokağında bulunan iki konutu toplam 5 milyon 600 bin TL'den satışa çıkardı. 


RTÜK'ün satışa çıkardığı konutlar, bahçeli dört katlı kargir apartman olarak belirtilen Kartal Yuvası Apartmanı'nda bulunuyor. RTÜK konutlarından brüt 178 metrekare 3+1 konut 2 milyon 800 bin TL'den ve brüt 178 metrekare 4+1 konut 2 milyon 800 bin TL'den satılacak. Her bir konut için belirlenen geçici teminat bedeli 84 bin TL olarak açıklandı. 


RTÜK'ün Beykoz Kanlıca'daki konutlarının satışı ihalesi, 10 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 14:00'de Üniversiteler Mahallesi 1597. Cadde No: 13 Bilkent-Çankaya/ Ankara adresinde bulunan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu merkez hizmet binasında yapılacak.


RTÜK, bu iki daireyi ilk olarak 6 Haziran 2012'de satışa çıkarmıştı...


İşte bugün gazete yayımlanan o ihale ilanı; 


RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULUNDAN 

GAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI


Madde: 1-Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun mülkiyetinde bulunan nitelikleri ve muhammen bedelleri aşağıda belirtilen İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kanlıca Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi, Kartal Yuvası Apartmanı, Numara 52 adresindeki 3 ve 4 numaralı 2 (iki) adet konut; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesi uyarınca “kapalı teklif usulü” artırma suretiyle ihale dokümanında belirtilen kayıt ve şartlarda peşin bedelle satışa çıkartılmıştır.


www.ilan.gov.tr'de (Basın: 67510)


İhale ilanını indirmek için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com