28 / 04 / 2024

Ruby Mansions II satışta! Yeni proje! 

Ruby Mansions II satışta! Yeni proje! 

Firma: EVİMSUR

Proje: Ruby Mansions

Ruby Mansions II projesinde inşaat çalışmaları başladı. Peki Ruby Mansions II projesi nerede? Projede villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Ruby Mansions II projesi, Eskişehir Tepebaşı'nda Evimsur imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 15 adet müstakil ve ayrık nizamlı villa yer alıyor. 

Projede yer alan villalar 510 metrekare büyüklüğe sahip alanda konumlanıyor. 

Ruby Mansions II projesinde villa teslimlerinin 2024 Aralık tarihinde yapılması planlanıyor. 

Ruby Mansions II satışta! Yeni proje! 

Ruby Mansions II projesindeki villalar 5 oda 1 salon olacak şekilde tasarlandı. Vilların yaşam alanları 376 metrekare, bahçe büyüklükleri ise 378 metrekare şeklinde. 

3 katlı tripleks olarak tasarlanan villalarda, 3 araçlık kapalı otopark, balkon, veranda, asansör, akıllı ev sistemi yer alıyor. 

Ayrıca, villalarda, giyinme odası, güneş enerji altyapısı, uydu sistemi, fiber internet altyapısı, çamaşır odası ve kiler de bulunuyor. 

Ruby Mansions II satışta! Yeni proje! 

Zincirlikuyu Mahallesinde yükselen  Ruby Mansions  II, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne, Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi'ne, Tepebaşı Belediyesi Selami Vardar Gönüllü Bahçeleri'ne, Migros'a ve Koçtaş'a yakın mesafede bulunuyor. 

Projede, bahçe sulama için yağmur suyu toplama tesisatı, site ortak enerji ihtiyacı için güneş enerji sistemi, güvenlik kamera ve sistemi gibi özelliklere de yer veriliyor. 

Ruby Mansions II satışta! Yeni proje! 

RUBY MANSİONS II KASIM 2023 FİYAT LİSTESİ 

Ruby Mansions II projesinde inşaat yeni başladı. Projede yer alan villaların fiyatları 18 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: https://evimsur.com.tr/

Tel: 0 (222) 230 92 66

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Tekirdağ Manor House satışa çıktı! Yeni proje!

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

 


projeye sor



Geri Dön