Genel

Rüya Yaşam Evleri ’nde 18 bin 750 TL peşinatla!

Beylikdüzü ’nde hayata geçirilen projenin iki bloktan oluştuğunu belirten Pusula İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yılmaz, projenin prim gücünün altını çizdi. Yılmaz, “Gerçekleştirdiğimiz projeler 6 aylık süreçte fiyatların ikiye katlıyor ” dedi

Pusula İnşaat, hayat verdiği Pusula Konakları ve Rüya Konakları projelerinden sonra inşaatına başladığı Rüya Yaşam Evleri 'nde satışlara 15 Mayıs tarihinden itibaren başladı. Beylikdüzü 'nde hayata geçirilen projenin iki bloktan oluştuğunu belirten Pusula İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yılmaz, projenin prim gücünün altını çizdi. Yılmaz, “Gerçekleştirdiğimiz projeler 6 aylık süreçte fiyatların ikiye katlıyor ” dedi.

Proje hakkında da bilgi veren Yılmaz, “Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler mevcut. Fiyatlarımızı da uygun ve ulaşılabilir seviyelerde tuttuk. Kendi bünyemizde sıfır faizle 60 aya varan vade imkanı sunuyoruz. şžu anda yeni satışa çıktığımız için fiyatları 39 bin ile 195 bin 500 TL aralığında. Peşinatlar ise 18 bin 750 TL 'den başlıyor ” diye konuştu.

http://ruyayasamevleri.com

www.pusulainsaat.com.tr

0212 854 11 00