06 / 05 / 2024

Saadet Erikoğlu, Denizli'de okul yaptıracak!

Saadet Erikoğlu, Denizli'de okul yaptıracak!

Saadet Erikoğlu, kendi ismini taşıyacak ilköğretim okulunun, oğlu Hüseyin Erikoğlu da anaokulunun protokolünü imzaladı



Denizli'de, yaklaşık 3 milyon liraya mal olacak ilköğretim okulu ve anaokulu yaptıracak Erikoğlu ailesi ile okulların inşasına ilişkin protokol imzalandı.

Kınıklı Mahallesi'nde yaptırılacak Saadet Erikoğlu İlköğretim Okulu ve Hüseyin Erikoğlu Anaokulu için Valilik makamında protokol imza töreni düzenlendi.

Vali Yavuz Erkmen, törende yaptığı konuşmada, Denizli'de bu yıl eğitim için yapılan protokollerin toplam değerinin 17 milyon TL'yi geçtiğini söyledi.

Erikoğlu ailesinin, Denizli'nin ekonomisine büyük katkı sağladığını anlatan Erkmen, şöyle dedi:
"Bu güzide ailemiz, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kamuya yararlı her türlü projede bizlerin, Denizlililerin yanında olmuştur. Geçmişte babaları adına bir okul yaptırdılar. Er-Bakır AŞ olarak yaptırdıkları ayrı bir lise var. Bugün iki okulun daha protokolüne imza atıyoruz. Bunlardan bir tanesi 16 derslikli ilköğretim okulu, yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olacak. İkincisi, 1 milyon TL bedelli bir anaokulu. Her iki okul için de kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Hayırseverlerimizin sayısının artmasını diliyorum."

Saadet Erikoğlu, kendi ismini taşıyacak ilköğretim okulunun, oğlu Hüseyin Erikoğlu da anaokulunun protokolünü Vali Erkmen ile birlikte imzaladı.
AA


Geri Dön