02 / 05 / 2024

Sabancı'da çimento, Mehmet Göçmen'e emanet!

Sabancı'da çimento, Mehmet Göçmen'e emanet!

Sabancı Holding'de, Çimento Grup Başkanlığı'na İnsan Kaynakları Grup Başkanı Mehmet Göçmen atandı



Mehmet Göçmen, daha önce grup şirketlerinden Akçansa'da genel müdürlük görevini de yürütmüştü.

Sabancı Holding'in yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu tarafından dün yapılan toplantıda, Çimento Grup Başkanı Ziya Engin Tunçay'ın 20 Temmuz 2009 tarihinde görevinden ayrılacak olması nedeniyle aynı tarih itibariyle Çimento Grup Başkanlığı'na İnsan Kaynakları Grup Başkanı Mehmet Göçmen'in mevcut görevine ilaveten atanmasına oybirliği ile karar verildiği kaydedildi. Tunçay'ın 20 Temmuz 2009 tarihinden geçerli olmak üzere Yönetim Kurulu üyeliği ve başkanlık görevinden de istifaen ayrılacağı duyuruldu.

Mehmet Göçmen, 1981'de Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, 1983'te Syracuse Universitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Göçmen, daha önce Çelik Halat ve Lafarge'da çalıştı.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Sabancı Holding'te istifa      
 
Akçansa Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Engin Tunçay, görevinden istifa ediyor. Tuncay'ın yerine halen İnsan Kaynakları Grup Başkanı olan Mehmet Göçmen atanacak.

Sabancı Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, Yönetim Kurulunun, bugün yaptığı toplantıda, Çimento Grup Başkanı Ziya Engin Tunçay'ın 20 Temmuz 2009 tarihinde görevinden ayrılacak olması nedeniyle aynı tarih itibariyle Çimento Grup Başkanlığı'na İnsan Kaynakları Grup Başkanı Mehmet Göçmen'in mevcut görevine ilaveten atanmasına oy birliği ile karar verdiği kaydedildi.

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş'den KAP'a yapılan başka bir açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Engin Tunçay'ın 20 Temmuz 2009 tarihinden geçerli olmak üzere Yönetim Kurulu üyeligi ve Başkanlık görevinden istifaen ayrılacağı duyuruldu.
Hürriyet


Geri Dön