30 / 04 / 2024

Sabiha Gökçen Havalimanı dünyanın en iyisi seçildi!

Sabiha Gökçen Havalimanı dünyanın en iyisi seçildi!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Dünya Düşük Maliyetli Havayolları Kongresi (World Low Cost Airlines Congress) tarafından 'Dünyanın En İyi Havalimanı' seçildi



İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Dünya Düşük Maliyetli Havayolları Kongresi (World Low Cost Airlines Congress) tarafından 'Dünyanın En İyi Havalimanı' seçildi. Dünya Düşük Maliyetli Havayolları Kongresi'nin (World Low Cost Airlines Congress) 7'ncisi, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirildi. Bu çerçevede verilen 'Dünyanın En İyi Havalimanı' ödülünü İSG kazandı. Limak Holding, GMR Infrastructure ve Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) ortaklığında kurulan İSG'nin toplam 320 bin metrekarelik terminal binası bulunuyor. şžirket, aylık ortalama 1 milyon yolcu ağırlıyor. 2009 yılında 6.6 milyon yolcunun geçtiği havalimanı bu yıl itibarıyla 11 milyon yolcuya ulaşmayı hedefliyor.
Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberlerSabiha Gökçen, dünyanın en iyisi seçildi

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), 'Dünya Düşük Maliyetli Havayolları Kongresi' tarafından 'Dünyanın En İyi Havalimanı' seçildi.

Ödülü, kongrenin gala gecesinde düzenlenen törende İSG adına, ticaretten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın aldı. Dünyanın en iyi havayolunun da Ryanair seçildiği kongrede, İSG birincilik koltuğuna Budapeşte, Bremen, Jacksonville, East Midlands, Edinburgh ve Kopenhag havalimanlarının arasından sıyrılarak ulaştı.
ZAMAN


Geri Dön