Altın & Gümüş

''Sabreden kazanıyor'' diyen İslam Memiş gümüş yatırımcılarını kırmızı kodla uyardı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcılara ''sebreden kazanıyor'' diyerek kırmızı kodla uyarıda bulundu... 14 TL barajına kadar yükselen gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor

Gümüş fiyatları, küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile rekor denemeleri yaptı. 14 TL barajına kadar yükselen gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi? sorusunun yanıtını araştırken son dakika gümüş yorumlarını da merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları için önemli değerlendirme yaptı. ''Sabreden kazanıyor'' diyen islam Memiş gümüş yatırımcılarını kırmızı kodla uyardı! işte o açıklama...

''SABREDEN KAZANIYOR''

İslam Memiş altın ile ilgili yaptığı her değerlendirmede gümüşe de değinerek yatırımcıları sabırlı olmaya davet etmişti. Gümüşte beklenen gün geldi ve gümüş fiyatları 14 TL sınırına kadar dayandı. Gümüş fiyatlarındaki yükseliş ile ilgili İslam Memiş; ''Sekiz ay baskılanan altın, gümüş fiyatları ve pariteler zincirlerini kırdı.

Kasım ayında yükselişine başlayan enstrümanlarda yeni zirveler yolda. Daha önce belirttiğim gibi yılın son çeyreği, ilk çeyreği gibi olabilir. Gram altın 1080 lira, ons altın 1800 dolar, gümüşün gramı 13,45 lira, ons gümüş 22,53 dolar seviyelerini gördü. Yetmez ama yükseliş başlangıcı için iyi bir gelişme. 1090 lira, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 lira, ons gümüşte 23,05 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.

Euro dolar paritesinde 1,06, GBP/USD paritesinde 1,2350 seviyelerini direnç seviyeleri olarak takip edeceğim. Aralık ayında yeni rekorlara hazırlıklı olmak gerek. Amerika Merkez Bankası’nın  Aralık ayında 50 baz puan faiz artırma beklentisi yüzde 80’ne yükseldi. Fed’in yumuşaması emtia ve paritelerin yükselişinde etkili oldu. Dolar endeksi bugün 104,65 seviyesine geriledi. 2023’ün ilk çeyreğinde 100 seviyesinin altında 90-95 aralığında dengelenme süreci devam edecek. Satış için acele etmemek gerek! Aralık ayı altın, gümüş ve paritelerin konuşulduğu bir ay olma özelliği taşıyacak. Varlıklarını koruyan, sabreden kazanıyor.'' dedi.

Peki bugün güncel gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? 2 Aralık 2022 son dakika gümüş fiyatları...

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatlarında dğn başlayan yükseliş bugün de devam ediyor. Bu sabah 13,49 liradan alınırken, 13,97 liradan satıldı. Ons gümüş ise güne 22,72 dolardan başladı.

Son dakika gümüş ons fiyatı 22,68 dolar iken, gümüşün gram alış fiyatı 13,48 lira, satış fiyatı ise 13,990 liradan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 14 TL'ye merpen dayadı! Elinde gümüşü olanlar yaşadı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı