29 / 04 / 2024

Saf GYO 2014 yılı gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Saf GYO 2014 yılı gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2014 yılı için portföyünde bulunan ve portföye alınabilecek gayrimenkullerin değerlemesini hazırlatmak için Vektör Gayrimenkul Değerleme ve Harmoni Gayrimenkul Değerleme şirketleri ile anlaştı...




Saf GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca;


2014 yılı içerisinde şirketimizin portföyünde bulunan ve değerleme yaptırılması gereken varlıklar için aşağıdaki tabloda belirlenen şirketlerden gayrimenkul değerleme hizmeti alınmasına ve şirket portföyüne 2014 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektiricek varlıklar içinde "Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine ve kamuya açıklanmasına, karar vermiştir.


Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. 


Değerleme Yapılacak Varlık Adı ......................................Değerleme Şirketi



Mecidiyeköy İş Merkezi Bağımsız Bölümler................................Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.


Rozi Fabrika Binası ............................................................Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.


Altunizade BTM Binası.......................................................... Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.


Antalya BTM Binası ............................................................Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.


Akasya Acıbadem Projesi......................................................Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.


Fecir İş Merkezi.................................................................Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.


Geri Dön