Konut

Saf GYO Akasya Acıbadem'de 943 bin liraya!

Akasya Acıbadem, dünya klasmanında Avrupa’yı temsil etmeye hazırlanıyor, Akasya Acıbadem'de fiyatlar 943 bin liradan başlıyor

Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ve mimari ödüllerinden biri olan The European Property Awards 2012 töreninde 5 yıldız alarak “Avrupa’nın en başarılı projesi” seçilen Akasya Acıbadem’in Rezidans etabı, 7 Aralık’ta “Dünyanın En İyisi” olmak için yarışacak. Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop tarafından tasarlanan proje Avrupa, Asya Pasifik, Afrika, Güney Amerika gibi dünyanın 8 ayrı bölgesinden gelen projeler ile aynı platformda yarışacak. 


Geçtiğimiz aylarda Londra’da 18.’si düzenlenen The European Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2012’de Avrupa’yı temsil edilecek proje olarak seçilen Akasya Rezidans Etabı, şimdi de en iyi olmak için 7 Aralık’ta mücadele edecek. 


Akasya Acıbadem projesinin mimarı Mehpare Evrenol yarışma ile ilgili olarak; “Bu projenin Avrupa’yı temsilen dünya klasmanında yarışacak olması bizim için büyük öneme sahip. Akasya Kent etabının çok seçenekte farklı talebi karşılayabilecek bir yapıyla tasarlanması Avrupa’da bize başarıyı getirdi. Şimdi de “Dünyanın En İyisi-World’s Best Winners” olmak için Asya’dan Avrupa’ya, Amerika’dan Orta Doğu’ya kadar 8 ayrı kıtadan gelen projeler ile yarışacağız” dedi. 


www.ak-asya.com

0216 428 31 32