18 / 05 / 2024

Safir Park farklı konsept anlayışıyla projelendirildi!

Safir Park farklı konsept anlayışıyla projelendirildi!

Safir Park, Residence   2 blokta 3 ayrı konsept anlayışı ile projelendirilen, Home/ofis ve Avm olarak ev hayali kuranlara ve yatırımcılara yeni yaşam alanları sunuyor  



Safir Park, Residence   2 blokta 3 ayrı konsept anlayışı ile projelendirilen, Home/ofis ve Avm olarak ev hayali kuranlara ve yatırımcılara yeni yaşam alanları sunuyor. Dokuz farklı tipte 50 adet home ofisleri ile evde çalışmanın ayrıcalığını sunuyor. Safir Park Residence içinde yer alan 2 katlı alış veriş merkezinde 38 adet mağaza bulunuyor.
Safir Park Residence, Beylikdüzü 'nde E-5 yolu üzerinde yer almaktadır. Bulunduğu nokta olarak alışveriş merkezleri ve hastanelere yakın konumda bulunan Safir Park Residence ,her kesime kaliteli bir yaşam standartı sunarken, verdiği hizmetlerle residence anlayışını değiştiriyor.
Safir Park Residence 'ın üçüncü katında kapalı yüzme havuzu, fitness center ve sauna yer alıyor. Teras katta ise bin 900 metrekare yürüme parkuru, hobi odası, cep sineması, kafe ve vitamin bar, barbekü alanı gibi sosyal alanlarıyla sizleri bekliyor.
Atatürk Havalimanı'na uzaklığı 17 kilometre olan proje E – 5 'e bağlantısına 150 metre, Tem Otoyolu Bahçeşehir gişelerine beş kilometre mesafede inşa ediliyor.
103 - 137 - 175 ve 211 m ² olarak değişen konutlar, deprem yönetmeliğine uygun   radya temel yapısı, perde beton, ses ve izolasyon alt yapısı gibi üstün inşaat kalitesi yaşam standartlarınızı değiştirmeyi hedefliyor.     Tüm beklentilerinizi karşılayan Safir Park Residence 'da hayalleriniz yeniden şekilleniyor.

 


Geri Dön