Yeni Şirketler

Sagharı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sagharı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sagahrıchı tarafından kuruldu.

Sagharı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sagahrıchı tarafından kuruldu.

Sagharı İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Ikamet amaçlı binaların insaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturdugu binalar, gökdelenler vb.nin insaatı) (ahsap binaların insaatı hariç). Her türlü konut, isyeri arazi alım satımı. 2.Belirli bir mala tahsis edilmemis magazalardaki bir baska ülkeyle yapılan toptan ticaret (çesitli malların toptan satısı) 3. Her nevi ürünün alım satımı, ithalat ve ihracatı. 4.Bir ücret veya sözlesmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danısmanlık ve ekspertiz faaliyetleri, gayrimenkul alım satım aracılık faaliyetleri. 5.Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti saglanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müsterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 6.Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, her türlü müstakil yada çok katlı konut, is ve alısveris merkezleri yasam alanları tesis ve insa etmek, satmak, satınalmak, üçüncü kisilere kiraya vermek veya bunlardan kiralamak, turistik isletmeyle ilgili ayni ve sahsi haklar kabul ve tesis etmek, turizm isletmeciligi yapmak.

Adres: Seyrantepe Mh.Altınay Cd. No:55c Kağıthane