İş Fırsatları

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alacak! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? 

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı detayları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacak? Bu açıklamanın ardından, binlerce vatandaş Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin son dakika gelişmelerini araştırmaya başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından, 85 bin personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Bu açıklamanın ardından, binlerce vatandaş Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin son dakika gelişmelerini araştırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı detayları merakla araştırılıyor. 

 

Sağlık Bakanlığı'nın 85 bin personel alımı yapacağı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından, Twitter'da yapılan açıklama ile duyurulmuştu. 

Binlerce vatandaş, Sağlık Bakanlığı tarafından 85 bin personel alımı için başvuru ilanının yayımlanmasını bekliyor. 

Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı detayları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuruları ne zaman? İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ile ilgili merak edilen her şey...

SAĞLIK BAKANLIĞI 85 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU BAŞLADI MI? 

Binlerce vatandaş, Sağlık Bakanlığı tarafından 85 bin personel alımı için başvuru ilanının yayımlanmasını bekliyor. Başvuru tarihlerinin ve şartlarının merakla araştırıldığı personel alımı için net bir tarih verilmedi. 

NTV'de yer alan habere göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 85 bin personel alımı ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Fahrettin Koca, 85 bin personel alımına ilişkin açıklamasında, "Toplam 85 bin atama bu yıl içerisinde yapılacak. Bugüne kadar ilan edilmiş en büyük alım. Kademeli olarak bu yıl hepsini alacağız. Sırayla gruplar halinde alım gerçekleşecek. Sabırla izlersek yıl sonu aramızda yeni arkadaşları göreceğiz" şeklinde konuştu.

 

Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının Ocak 2023'ten önce gerçekleştirileceği öngörülüyor. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 85 bin sağlık çalışanı alımı ile ilgili de çalışmaların devam ettiğine dikkat çekerek, "Bu dönemde düşünün bizim 32 bin poliklinik odamız var. Tüm bu poliklinik odalarında hizmet vermek üzere bu yıl tıbbi sekreter koyacağız" ifadelerini kullandı. 

Hekimlerin sekreterlik işlerini yapmaktan kurtulacağının altını çizen Fahrettin Koca, "Bu sayede hekimlerin hastaya daha fazla odaklanmasına, daha iyi hizmet vermesine imkan sağlanacak. Yaşanan tüm aksaklıkların bir bir çözüldüğünü hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu. 

 

Toplam 85 bin atamanın bu sene içerisinde yapılacağını vurgulayan Koca, bunun bugüne kadar ilan edilen en büyük alım olduğunu belirtti. Koca, konuyla ilgili açıklamasını "Kademeli olarak bu yıl hepsini alacağız. Sırayla gruplar halinde alım gerçekleşecek. Sabırla izlersek yıl sonu aramızda yeni arkadaşları göreceğiz" diyerek sonlandırdı. 

İş arayanlar için bulunmaz fırsat! 9 bin TL maaşla personel alımı duyuruldu! İşte detaylar!

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!