Kent Haberleri

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alacağını açıkladı

İş arayan pek çok kişinin beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alacağını açıkladı. Söz konusu iş ilanı için başvurular, 26 Aralık 30 Aralık 2022 tarihleri arasında İŞKUR'un "esubeiskurgovtr" adresinden kabul edilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu ilanla, Sağlık Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatında "temizlik görevlisi" olarak istihdam edilmek için toplamda 1468 eski hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Karar'da yer alan habere göre, adaylar başvurularını 26 Aralık 2022-30 Aralık 2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) "esubeiskurgovtr" adresinden yapabilecek.

BAŞVURU KOŞUL VE NİTELİKLERİ İŞKUR'UN RESMİ SİTESİNDE YAYIMLANACAK

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Personel alımı il düzeyinde karşılanacağı için söz konusu başvurularda adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi üzerindeki adresleri dikkate alınacak.

Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler İŞKUR'un internet sitesinde resmen yayımlanacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI 11 BİN 317 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 BİN 317 sürekli işçi alımı için başvurular 28 Kasım 2 Aralık tarihleri arasında kabul edilmeye başlanmıştı. Farklı meslek branşlarından alınacak olan sürekli işçi alımı başvuruları kapsamında İŞKUR üzerinden başvuru işlemlerini yapan vatandaşlar kura çekimi ile ilgili de araştırmalar yapıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında başvuruları yapılan Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli işçi alımı kura çekilişi 28 Aralık tarihinde noter huzurunda yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Merakla beklenen kura sonuçlarının 29 Aralık 2022 tarihinde akşam saatlerinde açıklanması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı kura sonuçları https://yhgm.saglik.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak.

Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi kura çekimi ne zaman yapılacak? Güvenlik, temizlik görevlisi, marangoz...

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda şok! Sağlık çalışanlarına maaş promosyonu yattı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın!