İş Fırsatları

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!  Sağlık Bakanlığı'ndan gelecek  ikinci personel alımına ilişkin tarihler, atanmak isteyen vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor

2023 Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı tarihleri ve son dakika gelişmeleri binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. 

Sağlık Bakanlığı'ndan gelecek  ikinci personel alımına ilişkin tarihler, atanmak isteyen vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor.

İlk etapta yapılan 30 bin personel alımı yapılmıştı. Şimdi bir personel alımı daha gerçekleştirilecek. 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın! 

Habertürk'te yer alan habere göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk alımlarda yaptığı açıklamasında "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız" ifadelerine yer vermişti. 

5 bin 537'si tıbbi sekreter ve 5 bin 831'i ise hemşirelerden meydana gelecek şekilde, toplamda 30 bin sözleşmeli personelin ataması gerçekleştirildi. 

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu?

15 bin 537'si tıbbi sekreter ve 5 bin 831'i ise hemşirelerden oluşan 30 bin personel alımı sonrasında tüm dikkatler ikinci alımlara odaklandı.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı atamaları ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sorgulama 2023 

Kura çekilişi şehirlerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı gerçekleştiriliyor. Kura sonuçları açıklandıktan sonra, sorgulamalar https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ adresi aracılığıyla yapılabilecek. 

Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek amacıyla  5 bin 80 temizlik görevlisi, 3 bin 559 güvenlik görevlisi (silahsız), 791 klinik destek elemanı, 604 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 275 elektrikçi, 188 boyacı, 121 marangoz, 284 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 261 bilgisayar sistem kurulum, bakım, onarım ve arıza giderme elemanı, 154 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olacak şekilde toplamda 11 bin 317 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek. 

Bekçi alımlarında son dakika müjdeleri peş peşe geldi! Bekçi alımı tarihleri resmen açıklandı! Hemen bu detaylara bakın!

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı!