Ekonomi

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanına başvurular tamamlandı. Başvurusunu gerçekleştiren tüm adaylar kura çekim işleminin detaylarını araştırmaya başladılar. Peki, Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? İşte tüm detaylar...   İŞKUR üzerinden başvurusunu gerçekleştiren binlerce aday 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi hakkında detayları araştırmaya başladılar

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi ve 10 bin personel alımı olmak üzere toplamda 20 bin personel alımı yapacağını duyurdu ve bu kapsamda başvuruları 21 Mart Pazartesi tarihi itibariyle tamamlandı.
 
İŞKUR üzerinden başvurusunu gerçekleştiren binlerce aday 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi hakkında detayları araştırmaya başladılar. Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları için tarih verildi mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. 

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman?

Habertürk'te yer alan habere göre; Bakanlık işçi değerlendirmesini kura sistemi ile yapacak. Kura çekim işlemi Ankara'da yapılacak ve kura noter huzurunda gerçekleştirilecek. 

Kura Yeri : ANKARA
Kura Tarihi : 06.04.2022
Kura Saati: Gün Boyunca (09:00 - 18:00)

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları henüz açıklanmadı. Başvuru sonuçları İŞKUR tarafından Bakanlığa iletilen Nihai liste sonucuna göre çekilecek kuranın ardından belli olacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI NASIL?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde ataması yapılacak olan 10 bin kadrodan 5 bin 175'i hemşire, 800'ü ebe ve 3 bin 293'ü sağlık teknisyeni-sağlık teknikerinden meydana geliyor.

PTT personel alımı yapacak mı? PTT 2022 personel alım şartları nedir?

Bekçi alımı 2022 başvurusu ne zaman? Bekçilik başvuru şartları nedir?

İhtiyaç sahiplerinin yüzü gülecek! Ramazan yardımı geliyor!