İş Fırsatları

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın!  Yapılan açıklamaya göre, kura çekilişi bu ay içinde noter huzurunda yapılacak

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Yapılan açıklamaya göre, kura çekilişi bu ay içinde noter huzurunda yapılacak. Sağlık Bakanlığı işçi alımı nihai listesi kura çekimiyle duyurulacak. 

Sağlık Bakanlığına 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olacak şekilde 42 bin 500 işçi alımı gerçekleştirileceği duyurulmuştu. 

30 Kasım- 5 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/11 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri de sona erdi. 

Şimdi tüm dikkatler işçi alımları ile kura çelişine odaklandı. 

Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ile ilgili merak edilenler...

NTV'de yer alan habere göre; Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz, inşaat boyacısı gibi kadrolara gerçekleştirilecek alımlar için noter huzurunda kura çekilişi yapılacak. Alımlar böylece kura çekimi ile belli olacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA 2022

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi 28 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Kura çekimi sabah saat 09:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında yapılacak.

BRANŞ DAĞILIMI NASIL? 

Yayımlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığı’nin taşra teşkilatına en az lise mezunu, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, elektrikçi, bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, biyomedical cihaz teknolojileri servis destek elemanı, inşaat boyacısı, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi branşlarında toplam 11 bin 317 sürekli personel alımı gerçekleştirilecek.

2'NCİ ALIMLAR NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı 2. alım tarihi de merakla bekleniyor. 30 Kasım- 5 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/11 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleşemeyen adaylar, şimdi 2. atamaları bekliyor. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamasında, "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız" şeklinde konuşmuştu. 

Ataması gerçekleştirilen 30 bin sözleşmeli sağlık personelinden 15 bin 537'si tıbbi sekreterlerden, 5 bin 831'i ise hemşirelerden meydana geldi. 

Memur ve memur emeklilerine zam şoku! Zam hesabını gören memurlar şaşkına döndü! Ocak'ta memura ne kadar zam yapılacak?

TOKİ'nin 15-19 Aralık kura takvimi belli oldu! İl il kuralar peş peşe çekilecek! TOKİ 2022 kura çekiliş takvimi...

Dolar işte bu tarihte uçuşa geçecek! Bu tarihi duyanların resmen ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!