27 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Acele edin!

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Acele edin!

Sağlık Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 30 Ekim’de başlayan başvurular 13 Kasım’a kadar devam edecek.



Sağlık Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımladığı ilan kapsamında bünyesinde görevlendirmek üzere 3 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 2 adet şoför ve bir adet teknisyen alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı, bu kişileri Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nda istihdam edeceğini duyurdu.

Alınacak personellerde KPSS B grubu puan şartı arayan bakanlık, başvurulara ilişkin tüm detayları paylaştı. Bu kapsamda, genel ve özel başvuru şartlarını da paylaşan bakanlık, başvuruların e-Devlet sisteminden Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yapılacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Acele edin!

BAŞVURU DETAYLARI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’nci maddesinin (A) bendinde yer alan koşulları taşımak.
Tercih edilecek pozisyonun karşısındaki koşulları sağlıyor olmak.
Müracaat edilen pozisyon itibari ile gerekli 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve ilgili puan türünden minimum 60 puan almış olmak.
Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık maaşı almıyor olmak.
Çalışmasına engel teşkil edebilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.
Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmamak.
Müracaat edecek adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilen kişiler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi yüzünden kurumları tarafından sözleşmelerinin feshedilmesi ya da sözleşme döneminde Bakanlar Kurulu Kararı’yla belirlenen istisnalar dışında sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri durumunda, fesih tarihinden itibaren 1 sene geçmediği sürece kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.
Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak. Ayrıca, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyenlerin sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecek.

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Acele edin!

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Adayların e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden müracaat yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz bir şekilde yüklemesi ve müracaat işlemini tamamlaması gerekecek.
Müracaat işlemleri 30 Ekim 2023 – 13 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılabilecek.
Adaylar ilan edilen pozisyonlardan yalnızca birine müracaat edebilecek. Birden fazla pozisyona müracaat edilemeyecek. Posta ile veya diğer şekillerde gerçekleşen müracaatlar kabul edilmeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Akaryakıt dev kasım ayı müjdesi! Peş peşe zam gelmişti! Araçlarınıza akaryakıt almadan mutlaka bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

A101'de kasım ayında fırtına gibi indirimler! Derin tencere 179 TL’ye, ütü masası 299 TL’ye, airfryer 1.699 TL’ye düştü!


Geri Dön