Genel

Sağlık Bakanlığı promosyon ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 son durum ne?

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konular arasındadır. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman verileceğine dair detaylar!jpg'/>

Sağlık Bakanlığı promosyonu ne zaman verilecek, Sağlık Bakanlığı promosyon tarihi açıklandı mı? İşte bu konuya dair sorulan daha pek sorunun yanıtı…

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz günlerde Meclis'te gazetecilerin sorularına yanıt veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sağlık çalışanlarına teşvik ödemesine dair ayrıntılar soruldu. Bakan Koca, "Birinci basamak ve eczacılar olacak şekilde herkes teşvik alacak" diye konuştu.

Yönetmelikte, temel ek ödeme yani sabit ve taban ödemelerin toplamı ile birlikte belirlenen oran ve teşvik ek ödemesinden oluşan "ek ödemeler" konusu hakkında yeni düzenlemelere gidildi. Birinci basamak sağlık kuruluşlarında ve Bakanlık laboratuvarlarında çalışan personel de teşvik ek ödemesini kapsamaktadır.

Teşvik ek ödemesinde işin ve sağlık hizmetinin özelliğine bağlı olarak, bulaşıcı hastalık sürveyansı, kanser tarama hizmetleri, çevre sağlığı ve tütün kontrolü hizmetleri gibi ayrıca tüberküloz takibi ve doğrudan gözetimli tedavi, iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri, özel sağlık kuruluşları ile eczane ve ecza deposu denetimleri de kapsam içinde yer alırken, koruyucu sağlık hizmetleri eğitimi; 112 acil sağlık hizmetleri kapsamında çağrı cevaplama oranı, vakaya erişim ve hastaneye teslim süresi ile günlük vaka sayısı; laboratuvarlarda numune sayısı ve numune çeşitliliği, analiz, numune ve analiz sonuçlandırma süresi de dahil edildi. Ayrıca kalibrasyon ve laboratuvar verimliliği ve benzeri kriterler ile; personelin görev yeri, görevi, kadro ve unvanı dikkate alınacağı açıklandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PROMOSYON 2022 SON DURUM NE?

Özel ve kamu bankaları bu sene anlaşmalarına göre pek çok kuruma promosyon ödemesi yapılmıştır. Bilhassa emekli aylığını başka bankalara taşıyanlara 3 senelik ödemeleri peşin olarak verilmektedir.

Son olarak da Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nda görev alan personellere promosyon ödemeleri yapılmaya karar verilmiş ve yapılmaya başlanmıştı. Sağlık Bakanlığı, banka promosyonu ödemelerine dair resmi bir açıklama gelmedi. Sağlık çalışanlarına yapılacak promosyon ödemeleri hakkında resmi bir açıklama geldiğinde detayları haberimizde vereceğiz.

Yüksek emekli maaşı nasıl alınır? En yüksek emekli maaşını almak için ne yapılmalı? İşte detaylar!

Promosyon tutarı bir anda 8 katına çıktı! Çalışanlara promosyon piyangosu vurdu! İşte detaylar!

Emekliler yeni yılda ne kadar zam alacak? Yılbaşında emekli maaşları ne kadar olacak? İşte 4A, 4B, 4C zam tablosu!