Ekonomi

Sağlık Bakanlığı promosyonu! Sağlık Bakanlığı promosyon ne kadar? Sağlık çalışanlarına promosyon ne zaman verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon detayları belli olmaya başladı. Sağlık çalışanları ne zaman ve ne kadar promosyon alacaklarını araştırıyor. İşte detaylar! Bu konuda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın girişimleri ile birlikte Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında sona gelindi

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konulardan biridir. Bu konuda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın girişimleri ile birlikte Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında sona gelindi.

İşte haberin detayları…

Sağlık Bakanlığı'nın Ziraat Bankası'yla yaptığı anlaşma ile sağlık çalışanlarına toplam 29 bin lira promosyon ödemesi gerçekleşecek.

Bakanlık yetkililerinden öğrenilen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın girişimleri ile Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı. Buna göre, sağlık çalışanlarına, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemenin 27 bin lirası peşin daha açık anlatırsak, 25 bin 200 lira nakit, 1800 lira kredi kartına para puan olurken, 2 bin lirası ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde "para puan" olarak verilecek.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PROMOSYON NE ZAMAN VERİLECEK?

Sağlık Bakanlığının hastanelerine bağlı ünitelerde görev yapan sağlık personelini içine alan promosyon ödemelerinin ne zaman yapılacağı henüz net bir bilgi verilmedi. Bu kapsamda gerekli bilgiler geldiği zaman haberimizde yer vereceğiz.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım işlemleri pbs.saglik.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için başvuru tarihleri duyurulduğunda adaylar buradan bu internet adresi üzerinden sisteme giriş yaparak başvurularını yapabilirler. Aynı zamanda Personel Bilgi Sistemine giriş işlemleri e-Devlet üzerinden yapılmaktadır.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kuraları, 28 ile 29 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Noter huzurunda yapılan kuralar saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında son bulacak.

Kura sonuçlarının, Sağlık Bakanlığı'nın, resmi internet sitesi üzerinden yayınlanması bekleniyor. Başvuru yapanlardan asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmadan Sağlık Bakanlığı tarafından noter kurası ile belirlenecek.

En iyi kış lastiği markası hangisi? 4 mevsim kış lastiği yerine geçer mi?

2022 Kar lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği ile kar lastiği arasındaki fark nedir?