Beyaz Eşya

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?Patates kızartmasından tavuğa her türlü kızartmayı çıtır ve az yağlı şekilde hazırlayan Philips Premium Airfryer,  XXL boyutu sayesinde tüm aileye tek seferde tavuk ya da kızartma hazırlayabilme imkanı veriyor

Daha sağlıklı yiyecekler hazırlamak için pratik bir yardımcı olan Philips HD9870/20 Premium Airfryer XXL fritöz, haznesi sayesinde fazla yağı ayırarak toplayan sistemiyle, az yağlı ve lezzetli yemekler hazırlamaya destek oluyor.

Patates kızartmasından tavuğa her türlü kızartmayı çıtır ve az yağlı şekilde hazırlayan Philips Premium Airfryer,  XXL boyutu sayesinde tüm aileye tek seferde tavuk ya da kızartma hazırlayabilme imkanı veriyor.

http://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Ocak 2023 tarihinde saat 01:42'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.07 Türk Lirası, euro 20.76 Türk Lirası, altının gramı ise 1192 Türk Lirası değerinde.

Xiaomi’nin en çok satan telefonları hangileri? Fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Philips Toz Torbasız Süpürge indirimde mi? Özellikleri neler? 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dev Sevgililer Günü İndirimi! Pırlanta kalp tek taş yüzük 1.590 TL’ye indi! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Grundig 8 kiloluk çamaşır makinesi özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Carrefoursa’dan yenilenmiş iPhone kampanyası! Yüzde 5 indirimli!