Yeni Şirketler

Şah Gayrimenkul Karaağaç arazisinde gülen taraf oldu

Özelleştirme İdaresi'nin satışa sunduğu Hazine'ye ait Büyükçekmece Karaağaç'taki arazinin ihalesinde gülen taraf Şah Gayrimenkul oldu

Özelleştirme İdaresi´nin İstanbul Büyükçekmece Karaağaç´ta 22 Mat´ta satışa çıkardığı taşınmazda gülen taraf Şah Gayrimekul oldu. Araziyi yatırım için aldığını açıklayan Şah Gayrimenkul, şu anda her hangi bir projesi olmadığını açıkladı.

Hazine adına kayıtlı İstanbul Büyükçekmece Karaağaç taşınmaza 4 milyon 950 bin TL ödeyen Şah Gayrimenkul Yatırım İnşaat, 2 Ağustos´ta Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile sözleşme imzaladı.

Hazine tarafından satılan arazi 41 bin 403 metrekare yüzölçümüne sahip. 400 bin TL geçici bedelle satışa çıkarılan taşınmazın ilk ihalesi 22 Mart 2010´da yapılmıştı. Büyükçekmece Karaağaç'taki taşınmaz için büyük şirketler yarışa girmiş ala ihalede en yüksek teklifi veren Şah Gayrimenkul, aazini yeni sahibi olmuştu.  
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.