27 / 04 / 2024

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...



Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar Marmaris'te bulunan villasının önüne izinsiz iskele yaptırmasıyla ilgili çıkan haberlere tepki vermiş. Sabah'tan Mevlüt Tezel'in haberine göre villa ile ilgili çıkan haberler asılsızmış! Villadaki iskele ile ilgili olarak kaçak yapı diye işlem başlatılmamış. Şahan Gökbakar'ın evinin tek katlı küçük bir köy evi olduğu belirtilmiş.

Yazısında Şahan Gökbakar'ın evinin fotoğraflarını paylaşmasını isteyen Tezel, evin uzaktan hiç de köy evi gibi gözükmediğini belirtti.

Şahan Gökbakar ın Marmaris teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili kaçak yapılaşma için henüz işlem başlatılmadıysa bu yapılanın yanlış olduğu anlamına gelmediğini yazan Tezel, Belediye, yazısında "Eğer bürokrasi ağır hareket ettiyse bu Şahan'ı haklı çıkarmaz. Başka mülk sahiplerinin aynı hatayı yapması da Şahan'ı hak sahibi yapmaz" cümlelerine de yer verdi.

Kıyı Kanunu madde 5'te "Kıyılar, devletin hüküm ve tasarrufu altındadır. Kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır. Kıyı ve sahil şeritlerinden yararlanmada öncelikle kamu yararı gözetilir." ifadelerinin yazdığını belirten Tezel,  beach, site,otel, ev vs. ne olursa olsun sahillerin halka kapatılamayacağını da belirtti.

 

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!


Geri Dön