10 / 09 / 2024

Şahan Gökbakar'ın Marmaris’teki villasının fiyatı ortaya çıktı!

Şahan Gökbakar'ın Marmaris’teki villasının fiyatı ortaya çıktı!

Marmaris Belediyesi, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın villasının aykırı kısımlarının düzeltilmesi için 30 gün süre verirken, gazetesi Fatih Altaylı da tartışmalara konu olan villanın fiyatını açıkladı.



Muğla'nın Marmaris ilçesinde ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'a ait Selimiye Delikyol mevkiinde yer alan villanın, imara aykırı yapıldığı gerekçesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapı kayıt belgesi iptal edilmişti. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Marmaris Belediyesi ekipleri, villanın kapalı olması sebebi ile içeri giremedi ve jandarmadan giriş izni talep etti.

Halktv’de yer alan habere göre belediye ekiplerinin, imara aykırılıkları tespit edip raporlayacağı, akabinde Şahan Gökbakar’a aykırılıkları düzeltmesi  amacıyla 30 gün süre verileceği kaydedildi. Söz konusu bu süre sonunda düzeltmeler yapılmazsa, yıkım kararı için mahkemeye başvuru yapılacak.

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan olay ile ilgili dikkat çeken bir açıklama ise gazeteci Fatih Altaylı’dan geldi. Verilen detaylara göre gazeteci Fatih Altaylı, ünlü komedyeni eleştirerek, Şahan Gökbakar'ın Marmaris Delikyol Koyu’ndaki villasını yaklaşık olarak 10 milyon Türk Lirası’na aldığını söyledi.

Şahan Gökbakar ın Marmaris’teki villasının fiyatı ortaya çıktı!

Fatih Altaylı açıklamasında  “Cennet gibi bir yer çok ucuza almış, küçücük bir konut var orada. Sen aileni büyüttükçe biz de senin arazini büyütmeni izlemek zorunda değiliz” ifadelerini kullandı. Fatih Altaylı ayrıca, "Babanın malı mı neden oraya iskele yapıyorsun? Aç gözlülük iyi bir şey değil, yetineceksin" ifadelerini kullanarak Şahan Gökbakar’ın davranışlarını eleştirdi.

Fatih Altaylı açıklamasında emlak konusunda birçok kişinin benzer hatalar yaptığını ve daha medeni bir tutum sergilenmesi gerektiğini dile getirdi.

Yaptığı “açıklamada Şahan'ı da severim" diyen Fatih Altaylı sözlerine şu şekilde devam etti: "Pek çok muhalif insan sırf bu gayrimenkul meselesinden başı belaya giriyor. Yerin küçük geliyorsa ya o yeri alma ya da aldıysan bir defa sat daha büyüğünü al ama ben yandan büyütürüm oraya da onu yaparım bu yanlış bir kafa. Hele kendini daha medeni konumluyorsan 2 defa düşünmen lazım kendi düşen ağlamaz.

Şahan sabahtan akşama yanlış yani. Babanın malı mı neden oraya iskele yapıyorsun? Aç gözlülük iyi bir şey değil yetineceksin."

Ev sahipleri dikkat! Kira tespit davasında mutlaka bu maddeleri yazın!

Dul ve yetim aylıkları bu yıl ne kadar? Rakamlar bir bir açıklandı! İşte hisse hisse yeni zamlı dul ve yetim maaşları...

KİPTAŞ Küçükçekmece projesinde son dakika! Özfeza Sitesi’nde hak sahiplerinden daireleri teslim alınıyor!


Geri Dön