Yeni Projeler

Sahilevleri Villası 4,5 milyon euroya satılıyor!

Senfoni Yapı tarafında İzmir ili Urla İlçesi'nde hayata geçirilen Sahilevleri Villası 4,5 milyon euroya satılıyor. İşte ayrıntılar...  Senfoni Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 3 bin 600 metrekare arsa üzerine 700 metre karelik tek müstakil malikane olarak hayata geçirildi

Narlıdere Sahilevleri'nde doğa ile iç içe bir yaşam sunan tek müstakil malikane olarak inşa edilen Sahilevleri Villası 4,5 milyon eurodan satışa çıktı. 

Senfoni Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 3 bin 600 metrekare arsa üzerine 700 metre karelik tek müstakil malikane olarak hayata geçirildi. Malikane 4,5 milyon liradan satılıyor. 

SAHİLEVLERİ VİLLASI TAMAMIYLA ÖZEL PROJE!

Sahilevleri villası özel bir proje olup; 6 oda 6 banyo 1 lavabo 92 metrekare havuz ve bahçe gibi alanlardan oluşuyor. Sahilevleri Villası kapısından merpenine kadar özel yapım olup tamamiyle özel olarak yapılan bir projedir.

Bahçesi ve peyzaj  alanı hazır olan projede, hem iç hem de dış dizaynı tamamiyle özel olarak inşa edilmiştir. Malikane olarak hayata geçirilen Sahilevleri villası 15 gün sonra teslim edilmesi planlanıyor.

WEB: https://senfoniyapi.com/anasayfa

TEL: +90 (232) 489 0 300