28 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.



Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dün Ufacık, Akpınar ve Durantaş Mahallelerini hizmete açtıktan sonra Karataş, Savcılı, Şenyurt, Kıbrıs, Yukarıbayır ve 75. Yıl mahallelerine yaptırdığı 6 sosyal tesisten sonra 37 bin 750 metrekare alan üzerine kurulu Mavikent parkın açılışını, vatandaşın yoğun katılımıyla hizmetine açtı. Şahinbey Beleidyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen açılış törenlerine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Başkanımız;İnsan Hayatına Dokunuyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Türkiye’de örnek belediyecilik anlayışı ortaya koyduğunu dile getirerek, “Biz açmaktan yorulduk, Başkan Mehmet Tahmazoğlu yapmaktan yorulmadı. Şahinbeyli kardeşlerim gerçekten çok şanslılar. Bundan 15 yıl önce Türkiye’deki belediyeciliğin hangi şartlarda olduğunu biliyorsunuz. Bugün Türkiye’de birçok ilin görmediği belediyecilik hizmeti ile karşı karşıyayız. Belediye Başkanımız hizmette sınırları zorlayan birisi doğumdan ölüme kadar insana dokunan her alanda hizmet veriyor. Bu şehir için çalışan çabalayan Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Tüm Mahallelerimize Tesis Yaptık

 

 Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, 280 tane bay-bayan taziye evi yaptıklarını dile getirerek, “Bugün 6 tane tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar 189 tesis yaptık. Bütün mahallelerimizde tesis yaptık bu tesislerimizde her türlü kurslarımız mevcuttur. 500.000 üzerinde vatandaşlarımıza bu tesislerde kurs verdik. Göreve başladığımızda Şahinbey de hiç taziye evi yoktu. Şuanda taziye evimizin sayısı 280’e ulaştı. Gerçekten de tesis yapıyoruz ama açılışlarına yetişemiyoruz. Halihazırda yapımı tamamlanan ve açılışını gerçekleştiremediğimiz 50’nin üzerinde tesis ve parklarımız mevcuttur. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada halkımızın desteğiyle bu hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.


Geri Dön