29 / 04 / 2024

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Bülbülzade Mahallesine yaptırdığı sosyal tesisi hizmete açtı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi sosyal tesis zincirine bir halka daha ekledi. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şahinbey Belediyesi'nin Bülbülzade Mahallesine inşa ettiği sosyal tesis görkemli bir törenle vatandaşın hizmetine açıldı.

Bülbülzade Mahallesi'ne inşa edilen Bülbülzade Sosyal Tesisi’nin açılış törenine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Bu Tesisler Sizlerin, Onlara Sahip Çıkın

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, mahellelere çok güzel sosyal tesisler yapıldığını söyleyerek, "Bu ve buna benzer tesisler geçmişte hiçbir mahallemizde yoktu. Şu an geldiğimiz noktada ise  mahallelerimize gıpta edilebilecek çok güzel tesisler kazandırıyoruz. Bu nedenle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Bu tesis şu andan itibaren belediyenin değil, Şahinbeylilerin malıdır. O yüzden bu tesise sahip çıkmak, tesisi temiz ve kullanılabilir vaziyette tutmak bu mahallede yaşayan insanlarımızın görevidir" dedi.

 


Geri Dön